На волинському кордоні зупинили вантажівку, напаковану цеглою. ФОТО

На волинському кордоні зупинили вантажівку, напаковану цеглою. ФОТО
На митному посту «Ягодин» Волинської митниці при огляді вантажного автомобіля замість «Електричної апаратури» в картонних коробках виявили цеглу.

Про це повідомляє пресслужба Волинської митниці.

Прямуючи в Республіку Польща, в зону митного контролю митного поста «Ягодин» Волинської митниці заїхав вантажний автомобіль під керуванням громадянина України.

Відповідно поданих до митного контролю товаросупровідних документів в митному режимі «реекспорт» переміщувався товар «Апаратура електрична, що має індивідуальні функції» та близько 13 тон автомобільних колісних болтів та гайок.

В результаті проведення повного митного огляду встановлена відсутність вантажу згаданого в товаросупровідних документах, натомість в картонних коробках знаходилась керамічна цегла.

Таким чином директор фірми відправника вчинив дії, спрямовані на переміщення через митний кордон України з приховуванням від митного контролю товарів, шляхом подання митному органу, як підстави для переміщення товарів документів, що містять неправдиві відомості щодо їх ваги, кількості вантажних місць та їх вартості.

За даним фактом працівниками Волинської митниці за ознаками ч.1 ст. 483 Митного кодексу України, складено протокол про порушення митних правил.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А де контрабанда?
Відповісти
Полякам потрібна цегла, у них не хватає, роблять з газобетону, а це зовсім поганий будівельний матеріал, ось і вирішили допомогти сусідам, підвезти на будинок цегли
Відповісти
Останні новини
На волинському кордоні зупинили вантажівку, напаковану цеглою. ФОТО
29 вересень, 2021, 16:52