Чому вигідно монтувати натяжні стелі*

Чому вигідно монтувати натяжні стелі*
Роблячи ремонт багато стикається з проблемою оформлення стелі. Але з кожним днем все більше людей віддає перевагу натяжним стелям. Це доступно, красиво, швидко та практично. Компанія Art Decor одна з не багатьох що дійсно розуміється на цьому.

Якщо подивитись з точки зору екології, то натяжні стелі усіх відомих нам брендів - безпечні. Це тому, що продукція проходить різноманітні випробування та отримує сертифікат щодо своєї екологічної безпеки. Такі стелі, за правильних умов експлуатації, не виділяють у наше повітря ніяких шкідливих речовин.
Існують окремі умови, при яких можна досягти довговічності ваших натяжних стель:

• якісне полотно, що гарантується відомими кампаніями;
• якісний монтаж, який радимо довірити перевірений та відомій компанії;
• правильна експлуатація (для ПВХ плівки температура повітря повинна бути не нижче, ніж +5 С, а прибирати її можна за допомогою миючих засобів).


Чому варто обирати натяжну стелю?



• Маленька втрата висоти у приміщення (приблизно 3-5 см, це не більше 2%) Така зміна у висоті кімнати майже не помітна для наших очей, тому ві не відчуєте дискомфорту.

• Ідеальна поверхня. При монтажі такої стелі усуваються будь-які нерівності. Полотно натягується як струночка, тому й виходить ідеальні та рівна поверхня. Колір з часом також не змінюється, навіть під промінням сонця.

• Пропадає ризик появи тріщин - одна й найкращих переваг. Плівка(чи тканина) витримує від 100 кг/м2, тому не варто переживати, що на голову може посипатись штукатурка.

• Дуже швидкий монтаж та мінімум бруду. У середньому, спеціалістам потрібно 2-5 годин, за умови монтажу однорівневого типу натяжної стелі. Немає потреби виносити усе з кімнати, де здійснюється монтаж - потрібен лише доступ до периметра кімнату та стін.

• Захист від сусідів зверху та їх невимкнених кранів. З таким впорається саме плівкова натяжна стеля. У випадку “потопу”, воду можна буде злити зі стелі через маленький отвір, після чого вона придбає свій первинний вигляд. Якщо у вас тканинна стеля, то, на жаль, вона не спроможна цього запобігти.

• Можна додати вбудовані світильники та шумоізоляцію. Це робиться за допомогою спеціального вбудованого каркаса, де вони кріпляться. Після цього каркас з усім необхідним обладнанням вішається на стіну.

• Можна легко приховати зайві кабелі. Тканина натяжної стелі зовсім не прозора, то з легкістю приховає усі непотрібні проводи та іншу комунікацію. Але ж кріпити їх потрібно до основної стелі або на додатковий каркас.

• Широкий спектр можливостей в дизайні. Тут можна обирати абсолютно різні кольори/поєднання/малюнки, також використати улюблену фактуру (мат, глянець або ситець). А якщо хочете зробити щось незвичайне, то існують і додаткові прийоми, як 3D-малюнок або ж «летюча» чи багаторівнева стеля і т.д.

Здається, усього лише плівка... Але вже існує факт, що натяжна стеля здатна кардинально змінити уявлення людини про приміщення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.