Як вибрати стильні жіночі зимові чоботи*

Як вибрати стильні жіночі зимові чоботи*
Наближається найхолодніша пора року - зима. А це означає, що вже прийшов час згадати про улюблені чоботи, які будуть зігрівати вас протягом всіх холодів. Чоботи жіночі – неодмінний атрибут кожної леді.

Багато дівчат стежать за останніми тенденціями світової моди, тому знають, що чоботи - атрибут сезону, який здатний ловити на собі дуже багато заздрісних поглядів. А все через те, що таке взуття буде не тільки зігрівати вас, але й дуже вигідно підкреслювати будь-який образ!

Переваги


Взуття призначене для тих, хто любить поєднувати затишок, комфорт і легкість! Чоботам притаманний сучасний і естетичний зовнішній вигляд, який так і тягне до себе цінительок моди.

Дуже важливо те, що натуральна шкіра не здатна пропускати вологу. Саме тому таке взуття поводиться при носінні дуже стійко і відмінно зберігає тепло, що теж є дуже важливим фактором при виборі зимового взуття.

Внутрішнє оздоблення чобіт зроблене з натурального хутра, а комфортна і нековзна підошва врятує вас від зимової ожеледі.
Стійкий каблук і м'яка устілка також не дадуть відчувати дискомфорту навіть у самих екстрених ситуаціях.

Як вибрати жіночі зимові чоботи?


Матеріал
Якщо ви зупинитесь на чобітках з натуральної шкіри, то можете не сумніватися в їх якості. Такий матеріал довговічний в носінні та відмінно зберігає свій зовнішній вигляд навіть через роки. Тим паче що за ним легко доглядати.

Утеплювач
Радимо зупинитися на хутряній підкладці - це найуніверсальніший варіант, який відмінно збереже для вас тепло. Важливо, щоб взуття сідало щільно, але й не тиснуло нозі. Комфорт - перш за все.

Підошва і каблук
Тонка шпилька або стійкий каблук - справа кожної дівчини, але для холодної та снігової пори року ми радимо зупинитися на стійкому каблуці. При цьому потрібно звернути увагу на те, наскільки якісно з'єднана підошва. Буде добре, якщо вона буде рифленою. Всі шви повинні бути рівними та акуратними.

Розмір
Завжди потрібно взувати два чоботи при мірці (не тільки правий), після чого трішки пройтися. Так ви зрозумієте, наскільки зручне взуття при носінні. Якщо сумніваєтеся у виборі розміру, то краще зупинитись на більш великому розмірі, щоб ваші пальці не впиралися, а ступні не давили.

Колір
Більш поширені - чорні та коричневі моделі, тому що колір універсальний і підійде під будь-що. Але спеціально для тих дівчат, які люблять вносити родзинку у свій образ, дизайнери створюють взуття таких кольорів, як: червоний, зелений, білий або ж синій.
Вибір за вами!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.