У Луцьку на переході бус інкасаторів збив дитину.ВІДЕО

У Луцьку на переході бус інкасаторів збив дитину.ВІДЕО
У центрі Луцька сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля інкасаторів, у якій постраждала дитина.

Про це ІА «Конкурент» повідомили очевидці.

ДТП сталася у четвер, 30 вересня, близько 18:30, на пішохідному переході поруч із поворотом з вулиці Словацького на Шевченка: мікроавтобус інкасаторів збив неповнолітнього.

На місце оперативно прибули медики і патрульні, дитину на ношах занесли до «швидкої» і зупинились у «кишені» поруч для надання першої допомоги.

Згодом патрульні наказали переїхати туди ж й інкасаторській автівці, аби уникнути заторів – у цей час значно зростає потік автотранспорту.

На ексклюзивному відеозаписі моменту ДТП видно, що мікроавтобус не пригальмував перед переходом, а хлопець зненацька вибіг на дорогу з-за буса, який їхав смугою зустрічного руху. Водій інкасаторського авто натиснув на гальма, але інерція буса не дозволила зупинитися на місці, й він вдарив дитину. Від удару потерпілого відкинуло на декілька метрів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не переходив, а перебігав. З ПДР він явно не дружить.
Відповісти
ГОВНЮК БОЛЬШЕ БЕГАТЬ НЕ БУДЕТ
Відповісти
Якби це не був інкасатор, риторика була б іншою
Відповісти
Переходив чи Перебігав ? Я щось не зустрічав у ПДР що пішохіний перехід можна перебігати... Жоден водій не встигне зреагувати якщо на пішохід вибіжить якийсь ідіот. Спочатку реба дивитись під ноги, на право, на ліво а тоді повільно іти щоб водії встигли побачити тебе і зупинити автомобіль а не кидатися під машину Батьки, пояснюйте дітям що не можна перебігати дорогу. Зупинити свій зад легше ніж машину в 5 тонн
Відповісти
Правила дорожнього руху 2021. 4.10. Перед виходом на проїзну частину з-за транспортних засобів, що стоять, та будь-яких об’єктів, що обмежують оглядовість, пішоходи повинні впевнитись у відсутності транспортних засобів, що наближаються. 4.14. Пішоходам забороняється: a) Виходити на проїзну частину, не впевнившись у відсутності небезпеки для себе та інших учасників руху; б) раптово виходити, вибігати на проїзну частину, в тому числі на пішохідний перехід;
Відповісти
Останні новини
У Луцьку на переході бус інкасаторів збив дитину.ВІДЕО
30 вересень, 2021, 22:21