Ігор Поліщук розповів, чи введуть на Волині «червону» зону

Ігор Поліщук розповів, чи введуть на Волині «червону» зону
Згідно з даними Міністерства охорони здоров'я епідемічна ситуація на Волині не підлягає введенню "червоної зони" на території найближчими днями.

Про це повідомив мер Луцька Ігор Поліщук під час щотижневого звіту.

"За рівнем захворюваності в нас – 246 випадків на 100 тисяч населення. Це – 15 місце в Україні. Тобто станом на сьогодні в 14 областях ситуація гірша. Щодо динаміки рівня госпіталізації, то він є низьким – 15% при нормі менш як 50%. За одним з основних показників для введення посилених обмежувальних заходів (завантаженість ліжок із киснем) у нас 48,8%. Тому, на мою думку, станом на сьогодні, оцінюючи та аналізуючи статистичні дані з офіційного сайту МОЗ, немає підстав говорити про введення «червоної» зони найближчими днями», – сказав Ігор Поліщук і додав, що ситуація може змінитися, але все ж сподівається, що введення "червоної зони" не буде.

Нагадаємо, голова комітету Верховної Ради України з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування Михайло Радуцький заявив, що у трьох регіонах невдовзі можуть посилити карантинні заходи. Йдеться про Волинську, Рівненську та Львівську області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
волинь вже давно в червоній зоні.
Відповісти