Новобудови Києва: в чому переваги «ЖК Freedom»*

Новобудови Києва: в чому переваги «ЖК Freedom»*
"ЖК Freedom" планувався як житловий комплекс класу комфорт. Один 25-поверховий будинок, зі стильною архітектурою в стилі хай тек, спокійні кольори на фасаді — досить сучасний і стильний житловий комплекс. Переглянути новобудови Києва можна в тематичному блозі.

Як технологія будівництва була використана монолітна каркасна конструкція, з використанням різних матеріалів. Зовнішні стіни зведені з керамічного блоку, в той же момент міжкімнатні та стіни в санвузлах з червоної цегли. До речі, згідно з будівельними нормами саме такими повинні бути стіни санвузлів.

Крім базових будівельних матеріалів — керамічної цегли — яка сама по собі досить тепла, житловий комплект утеплений мінеральною ватою, і шар перевищує базові показники. Зазвичай використовують мінеральну вату 12 см, в ЖК Freedom — 15 см. З такого будівельного підходу можна зробити висновок — теплоізоляції у будівлі досить висока, влітку у квартирах обіцяє бути комфортно, а взимку — не холодно. Не будемо забувати й, що хв вата — хороший звукоізолятор.

Готову квартиру покупцеві пропонують з чорновою обробкою, передбачені й планування з панорамними вікнами. Двокамерні склопакети німецького виробництва встановлюються і на звичайні, і на панорамні вікна. На 519 квартир в комплексі передбачена підземне паркування на 57 місць. Як і в багатьох Київських ЖК, перший поверхи займають комерційні підприємства, планується облаштування дитячого та спортивного майданчиків, додаткове озеленення.

На цей час у продажу є декілька двокімнатних і трикімнатних квартир, і придбати їх можна за цілком доступною вартістю. ЖК Freedom справляє враження об'єкту, де витримано хороше співвідношення ціни і якості.

Щодо зовнішньої інфраструктури варто зауважити близькість до метро Дарниця — близько 10 хвилин пішки. Звичайно, магазини, кафе, ресторани, аптечні пункти, банки та вся інша інфраструктура зовсім близько. Але фішка комплексу в іншому — піша доступність (близько 7 хвилин) до парку Перемога.

Підсумовуючи, варто зазначити якісну технологію будівництва, помірні ціни на житло, хорошу інфраструктуру. Наявність підземного паркінгу, потенційне озеленення, дитячий майданчик і хороша транспортна розв'язка — багато переваг комплексу роблять покупку житла в ЖК Freedom досить привабливою. З мінусів — та ж зручна транспортна розв'язка, яка створює досить великий трафік, а відповідно — невеликий шум.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.