Годинники Urwerk UR-202 RG UR: розповідає Олександр Ліцкевич з Lux Groups*

Годинники Urwerk UR-202 RG UR: розповідає Олександр Ліцкевич з Lux Groups*
Ви вже чули про годинник Urwerk UR-202 RG UR з нестандартним дизайном?

Це дійсно цікавий аксесуар, якому є чим вас здивувати. Швейцарський бренд з року в рік радує шанувальників вишуканих речей новинками. І на цей раз виробник не підвів. Давайте докладніше розглянемо цю модель і з'ясуємо, чим вона відрізняється від інших.

Комплектація годиника варта уваги


Олександр Ліцкевич зазначає, що Urwerk створює твори мистецтва з футуристичними формами, повністю змінюючи уявлення про стандартний циферблатний годинник. Корпус годинника створений з рожевого золота 18-ти каратів. Його розмір - 46 на 43 мм. У моделі ви не побачите звичайних стрілок. Їм на заміну з'явилися 3 куба з нанесеними арабськими цифрами. Щогодини куб з потрібною цифрою підходить до початку хвилинної шкали і йде уздовж неї, показуючи точний час. Швейцарські годинники завжди були відомі своєю точністю!


Ремінець для годинника виготовлений в чорному кольорі зі шкіри алігатора. На ньому є застібка з вставкою з титану. Цей матеріал надає виробу особливого шику і характеру. На руці виглядає акуратно і строго. Цю річ особливо оцінять любителі надійності і якості. Всі матеріали підібрані гармонійно з урахуванням сучасних тенденцій.

Калібрування годин виконується механічно. Є автозавід, який поповнює заводну пружину необхідною енергією і забезпечує безперебійну роботу. Вбудований ексцентрик реагує на рух руки, обертаючись за рахунок сили тяжіння. Це насичує пружину заводу енергією.

Годинники працюють з високою точністю. Вони володіють довговічністю. Навіть через десятки років вони продовжать показувати точний час до секунди.

Історія бренду Urwerk
Історія швейцарського бренду Urwerk почалася відносно недавно, в 1995 році. Тоді нові технології і нестандартний дизайн вже нікого не дивували. Однак брати Баумгартнер спільно з художником Мартіном Фраєм створили концептуально новий продукт в плані механіки і дизайну. Назва бренду з'явилося з поєднання двох слів: таємничого шумерського міста під назвою «Ur», і німецького слова «Werke», що перекладається як «робота».

Ліцкевич Олександр зазначає, що за 26 років існування фірма не раз дивувала ексцентричними рішеннями і перевертала уявлення людей про концепцію годин. Urwerk вважається елітним годинним ательє, де створюють авангардні моделі майбутнього. Можна сказати з упевненістю, що ми ще про нього почуємо не раз. Чекатимемо від бренду цікавих новинок, а поки отримуємо задоволення від Urwerk UR-202 RG UR.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Годинники Urwerk UR-202 RG UR: розповідає Олександр Ліцкевич з Lux Groups*
03 жовтень, 2021, 15:51