На Волині посилять контроль за дотриманням карантину

На Волині посилять контроль за дотриманням карантину
На Волині стежитимуть за дотриманням карантинних заходів, зокрема це стосується й носіння масок у громадському транспорті.

Про це йшлося у вівторок, 5 жовтня, під час пресконференції в ОДА.

Заступниця голови обласної державної адміністрації Людмила Тимощук нагадала, що нині вся Україна і Волинь зокрема перебувають у жовтій зоні карантину, проте ситуація з коронавірусною інфекцією загострюється.

4 жовтня на комісію ТЕБ та НС запросили керівника поліції області та керівника Держпродспоживслужби, що відповідальні за дотримання карантинних заходів.

«Було вказано ще раз на нагальному спостереженні щодо дотримання протиепідемічних заходів. Надто боляче дивитися, коли в таксі чи тролейбусах одиниці їдуть у масці. Мені хочеться кричати, волати до людей, щоб схаменулися. Таке відчуття, що всім набридло. Не знаю, як назвати. Тому було дано завдання поліції вжити вимог до перевізників щодо носіння масок», - зазначила посадовиця.

Вона додала, що на сьогодні існує ймовірність, що область може перейти в іншу зону карантину, що передбачає посилення карантину, зокрема щодо закриття підприємств.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А мені хочеться кричати, волати до людей, щоб схаменулися і згадали про свої права людини: жити вільно, дихати вільно, буди вільними, а не рабами...
Навіть всі лікарі вже говорять про те, що маски не тільки не єфективні, а й шкідливі...
Відповісти
Так, людям набридло. Набридло бути бидлом, якому сцять в очі суцільною брехнею, все забороняють, хоч медики наполягають на протилежному. Медичного карантину немає. Є політичний.
Відповісти
що ж це за медики, які кажуть що маски шкідливі?
Відповісти
пані Людмилі Тимощук треба намотати на вуса, що пан Ляшко зніметься і щезне десь на Канарах, а їй тут жити і ходити серед людей. дуже хочеться, щоб плювали в очі за брехню?
Відповісти