Ляльковий театр створили в школі-інтернаті

Ляльковий театр створили в школі-інтернаті
У Затурцівській школі-інтернаті вокальні, акторські, художні, артистичні обдарування місцевих учнів об'єднали у ляльковий театр «Гостинна хатка».

Про це пише «Волинь-нова».

Майже на кожному шкільному святі й тематичних тижнях знаходиться місце для лялькових вистав на різну тематику: з правил протипожежної безпеки, дорожнього руху, безпечного поводження з газом, до Дня знань, свята Нового року.

«Без труда нема плода», «На гостини до кози Мокрини», «Мудру вість запам'ятайте, ви добро в серцях плекайте», «Ви книги бережіть, цінуйте і любіть», «Колосок» — це літературно-музичні вистави, де кожен герой співає і декламує.

«А щоб вистава була цікавою і захоплюючою, потрібно докласти багато зусиль: власноруч виготовити ляльки, декорації, реквізити, костюми, написати сценарій і пісні», - розповіли керівники театру Оксана Хіняєва і Оксана Іванчук.

Нагородою за роботу є вдячність глядачів не тільки школи. Адже затурцівські школярі побували з виставами у школах і дитячих садках сіл Буяни, Усичі, Маньків, Затурці, Зубильне, селища Локачі, а також у Ківерцівському дитячому будинку «Сонечко», у Маяківському лінгвістичному ліцеї і навіть у Волинському національному університеті імені Лесі Українки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: театр
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.