Луцькому клубу життєлюбів «Неспокійні серця» — 35.ФОТО

Луцькому клубу життєлюбів «Неспокійні серця» — 35.ФОТО
6 жовтня у Палаці культури міста відбулися урочистості з нагои 35-тої річниці з дня створення луцького клубу життєлюбів “Неспокійні серця”. Людей різних професій об'єднало мистецтво. А ще — дружба й взаємоповага.

Серед членів клубу - медики, освітяни, військові, будівельники, культурологи, інженери. Всі вони ветерани війни та праці. Разом відзначають пам'ятні дати, підтримують один одного теплим словом, мають спільні інтереси — вишивка, спів, танці, малювання. Найстаршій учасниці — 96 років. Це Лідія Федорук.

Клуб був утворений у жовтні 1986 року при міському Будинку культури. Першим організатором і головою була ветеран праці – Роза Устич. Згодом традиції клубу продовжили Тетяна Тарасевич, Галина Пономаренко, Лідія Федорук, Тамара Куличенко, Олександра Бондарчук, Ірина Поліщук. Тепер клуб очолює Марія Смізюк.

Серед членів клубу — українці, росіяни, білоруси. Загалом їх понад шістдесят. Це люди з великим багажем життєвого досвіду, знань і мудрості. Позитивно налаштовані, енергійні, повні ентузіазму, незважаючи на поважний вік. Кожен свій захід фотографують, ведуть книгу споминів, так званий “Літопис”.

Як і годиться, у свій день народження життєлюби отримали чимало привітань. Захоплення “Неспокійними серцями” висловили Володимир Захожий — директор департаменту молоді та спорту, Тетяна Гнатів — директор департаменту культури. Вони нагородили учасників клубу подяками.

Доєдналася до вітань і заступник Луцького міського голови Ірина Чебелюк. Побажала ювілярам здоров'я, наснаги, довгих років життя і творчого горіння. Також вручила їм вітальні адреси.

“Захоплююся вами, що у ваших грудях б'ється такі великі, неспокійні серця. Ви — приклад для усіх нас. Як любити, мріяти, творити. Незважаючи, що у багатьох сріблясті скроні, енергії вистачить на чимало справ. Щиро радію, що у нашій громаді є такий колектив. Будьте здорові, пошановані рідними та близькими, підтримуйте у душі вогник радості і любові до життя”,- сказала Ірина Чебелюк.

Цікаво, що учасники клубу є переможцями різних конкурсів, нагороджені грамотами Збройних сил України, управління культури і туризму Волинської облдержадміністрації. Не обходять увагою ветеранів і міські служби та установи. Знаючи це, Ірина Чебелюк побажала “Серцям” ще більшого визнання, але вже на рівні держави. В подяку за це отримала оплески та кілька музичних композицій. Публіку розважив ансамбль “Джерела Волині”.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.