«4 ключі до емоцій дитини»: у Луцьку відбудеться унікальний інтенсив для батьків

«4 ключі до емоцій дитини»: у Луцьку відбудеться унікальний інтенсив для батьків
У Луцьку влаштовують одноденний практичний інтенсив «4 ключі до емоцій дитини».

Про це повідомляє організаторка події, сертифікований емотолог, тренер з розвитку емоційного інтелекту та розширенню фінансової свідомості Марина Майко, яка і буде спікеркою.

Під час інтенсиву учасники отримають 4 ключі, які значно підвищать їхнє взаєморозуміння з дітьми та зменшать кількість сварок, зрозуміють, як формується емоція дитини та як це визначає її майбутнє, почують, як батьки несвідомо заважають дитині відчувати себе і реалізуватися у житті, ознайомляться з ефективними техніками та спробують їх на практиці, розберуться зі справжніми власними відчуттями.

«Ви знали, якщо постійно стримувати в собі «негативні емоції», поступово втрачається здатність відчувати позитивні - радість, спокій, задоволення, відчуття власної привабливості та компетентності? Багато людей і досі вважає неприйнятним прояв гніву, страху, образи, бурхливої радості. В дитинстві нас змушували придушувати емоції, бути слухняними та вихованими. Саме тому ми не вміємо справлятися з власними почуттями, й мало хто знає, що йому подобається, до чого у нього лежить душа, що насправді злить і тривожить. Те саме життя ми НЕСВІДОМО, автоматично, передаємо нашим дітям», - йдеться у анонсі до події.

Вона запрошує на інтенсив і тих, кому все важко дається у житті, хто багато нервує, часто засмучується, кого не розуміють і не підтримують близькі, хто не розуміє, куди рухатись і що робити далі, відчуває незадоволення та неспокій.

«Поверніть собі відчуття кайфу від життя, в усіх його фарбах! Поверніть собі себе! Поверніть свою власну емоційну чутливість і досягайте успіху! Чітко зрозумійте «а що ж насправді бажає моя сутність»! Навчіть свою дитину розуміти свої емоції, вміти ними управляти і бути собою», – закликає Марина Майко.

Інтенсив триватиме 23 жовтня з 12:00 до 20:00 у приміщенні Волинської торгово-промислової палати (місто Луцьк, Київський майдан, 7). Місць – усього 30. Дізнатися деталі про захід, а також забронювати місце можна за посиланням.

Генеральний партнер інтенсиву – магазин дитячих товарів «Дитячий сон».






Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«4 ключі до емоцій дитини»: у Луцьку відбудеться унікальний інтенсив для батьків
07 жовтень, 2021, 10:43