Луцький Центр хірургії ока професора Загурського визнали найкращим у мережі*

Луцький Центр хірургії ока професора Загурського визнали найкращим у мережі*
Центр хірургії ока, який успішно працює на теренах Волині, а також дарує зір пацієнтам, які приїжджають сюди з інших областей, визнали найкращим медичним закладом у мережі центрів професора Загурського.

Таку думку одностайно підтримали польські колеги, які побували у Луцьку з нагоди 15-річчя створення мережі.

Делегація працівників приватних офтальмологічних центрів хірургії ока Наленчува, Кракова, Жешува та Любліна відвідали відділення однойменної клініки у Луцьку, ознайомилися із медичною базою закладу, поспілкувалися із лікарями і працівниками.

Найбільше враження на гостей справило сучасне медичне обладнання, без якого нині не можливо якісно, правильно, а головне вчасно встановити точний діагноз.

У цьому питанні луцький Центр хірургії ока професора Загурського має чим пишатися. В межах одного закладу сконцентровано потужну базу офтальмологічних пристроїв нового покоління.

Кращими і незмінними помічниками у щоденній роботі лікарів-офтальмологів є як сучасні мікроскопи, щілинні лампи обладнані фотокамерами, так і різноманітне лазерне та комп’ютеризоване обладнання, що дає можливість з високою точністю визначити гостроту зору, товщину та кривизну рогівки, підібрати окуляри.

А для найменших пацієнтів – безконтактний педіатричний авторефрактор Plusoptix, безконтактний тонометр.

Завдяки потужній матеріально-технічній базі і кваліфікованим фахівцям, які постійно вдосконалюють свій професійний рівень за кордоном, колектив клініки завоював довіру і прихильність пацієнтів кількість яких сягає уже понад 11 тисяч і щодня ця цифра збільшується.

Польські гості мали можливість поєднати приємне з корисним, адже не лише обмінялися досвідом із українськими колегами, а й відвідали мальовничі куточки синьоокої Волині, історичні місця, де споконвіку вершилися найважливіші події.

Незабутні враження і позитивні емоції викликали екскурсії до Музею Волинської ікони, Замку Любарта. А завершився візит екскурсійним маршрутом по містах-легендах західної України.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцький Центр хірургії ока професора Загурського визнали найкращим у мережі*
28 серпень, 2013, 15:25