Як на Волині працює пошта на колесах. ВІДЕО

Як на Волині працює пошта на колесах. ВІДЕО
На Волині працює 407 стаціонарних відділень "Укрпошти" та 59 пересувних, розповів директор Волинської дирекції АТ "Укрпошта" Іван Люсак. 7 жовтня пересувне відділення пошти вперше приїхало у село Котів Луцького району.

Про це повідомляє Суспільне.

Після скорочення посади листоноші упродовж двох років селяни із Котова їздили за 5 км до поштового відділення в сусіднє село Дерно, — каже місцевий житель Микола Здоровій. Чоловік їздив власною машиною, отримував пенсію за сусідів, які не мали можливості дістатися. У перший день роботи прийшов до пересувного відділення пошти.

За день у пересувному поштовому відділенні отримали пенсію майже 20 місцевих жителів.

Маломобільним жителям села, які не можуть прийти до пересувного поштового відділення, соціальні виплати буде роздавати листоноша у супроводі соцпрацівника, — розповіла начальниця пересувного поштового відділення Алла Рабкес.

Соцпрацівниця Світлана Лісковець два з половиною роки, відколи у селі нема листоноші, сама виконувала її функцію для 11 своїх підопічних. "Їздила на Дернівську пошту, платила за комунальні послуги цим людям, доставляла пенсію", – розповіла соцпрацівниця.

Зі слів Алли Рабкес, пересувне поштове відділення працює, як і стаціонарне. Тут можна отримати пенсію й інші соцвиплати, оплатити за комунальні послуги, отримати та відправити листи, передплатити газети. Воно оснащене поличками для пошти, сейфом де зберігаються гроші та бланки передплати газет, є касовий апарат.

Поштарі приїжджатимуть у село Котів щотижня у визначений день і час. Працюватимуть впродовж двох годин.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як на Волині працює пошта на колесах. ВІДЕО
08 жовтень, 2021, 06:09