Чому Луцьком пізно ввечері майже не курсують маршрутки

Чому Луцьком пізно ввечері майже не курсують маршрутки
Перевізники часто з’їжджають з маршрутів увечері, а після 21:00 доїхати у будь-який район міста – складно. Проте більшість з них уклали договори, відповідно до яких маршрутки мають курсувати містом і пізно ввечері.

Лучани часто скаржаться до міської ради на відсутність громадського транспорту у вечірню пору. Начальник управління транспорту Луцької міськради Віктор Главічка ІА Волинські Новини повідомив: щодо скарг постійно проводять перевірки і деяким перевізникам вже спрямували приписи про усунення порушень.

З його слів, час роботи маршруток встановлений у договорах і залежно від маршруту, останні рейси повинні бути за деякими з них навіть після 22 години.

«Ми проводимо перевірки, перевізникам направили приписи щодо невиконання вечірніх рейсів. Щодо того, до якого часу мають їздити маршрутки, то на кожному маршруті по-різному: є до 21:30, 22:00, 22:30, а на деяких маршрутах, що пролягають основними вулицями є і до 23:00. Ми знаємо про ці порушення, проводимо наради, рейдові перевірки», – переконує він.

Водночас, в договорах передбачено, що за невиконання умов з перевізниками можуть розірвати угоди. Віктор Главічка повідомив, що під час найближчого засідання виконкому планують заслухати перевізників, щодо яких виявлені порушення і тоді вже ухвалюватимуть рішення.

Він зазначає: перевізники такі дії пояснюють тим, що їм невигідні вечірні виїзди.

«Вони це пояснюють економічною недоцільністю, зниженням пасажиропотоку о цій порі, а в той же час паливно-мастильні матеріали суттєво подорожчали», – розповів посадовець.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Які перевірки, що за маячня?! У всіх маршрутках встановлені трекери разом з обладнанням Сітікард і не повинно бути ніяких проблем з виявленням порушників! Що за відмазки? Коли вже лад з тими перевізниками наведуть?! Про підвищення ціни тільки думають, а що людям взамін?!
Відповісти
З Главічки начальник,як з хуя молоток!!!!Що попередній,що сьогоднішній_два чоботи!!!!!І мера вибрали насвою голову такого ж самого.
Відповісти
Зрозуміло тільки одне, міські чиновники не здатні навести лад з маршрутками. А це означає що хтось займає не своє місце.
Відповісти
Систематичне недотримання перевізниками затвердженого міськрадою графіку у вечірній час є свідченням корупції між чиновниками міськради і перевізниками.
Відповісти
Згідно виявлених Сітікард зривами рейсів перевізників на перевізників, згідно договору перевезень, повинен накладатися штраф, а інформація про накладання штрафу повинна з'являтися в публічних звітах міськради.
Оскільки невиконання перевізниками рейсів відбувається систематично, це свідчить про корупцію чиновників міськради, які контролюють перевізників.
Відповісти
Дома треба сидіти ,а не соватись по місту.
Відповісти
Та скільки там того луцка?!?!?!?!! Ноги вперед-і пошли шагом марш!!!!!!!
Відповісти
І що тепер, якщо 8 вечера, то транспорт не повинен їздити???
Поки транспорт буде в руках пройдисвітів таких як Голєва, то Лучанин на возах скоро їздитимуть
Відповісти
щоб Луцьком курсували фіякри...
Відповісти
Ваш сити кард это обворовивание чистой воды, тех кто в городе обворовивайте, не трогайте сельсьуохазяйнеников
Відповісти
Главічка ще в ДАІ навчився брати хабарі і нічого не робити, так і в міськраді працює, і як людина він гнилий
Відповісти
Ввечері працює безліч служб таксі, не бачу в цьому жодної проблеми. Водії також люди та відпочивати хочуть.
Відповісти
Останні новини
Чому Луцьком пізно ввечері майже не курсують маршрутки
10 жовтень, 2021, 12:15