Бердянськ онлайн: як на курорті готуються до сезону 2022

Бердянськ онлайн: як на курорті готуються до сезону 2022
Мережа онлайн-трансляцій Бердянська поповнилася незвичайною новинкою. Нова веб-камера має поворотний режим з 25-ма точками фокусування і 25-ти кратним зумом. Тепер більшу частину міста і низку красивих місць і відомих об'єктів можна буде побачити в рамках однієї трансляції, передає Індустріалка з посилання на Депо.

Поворотна веб-камера встановлена силами туристичного інформаційного проєкту «Кирилівка.Укр», відомого своїми ініціативами, спрямованими на підтримку вітчизняного Приазов'я, за технічного сприяння інтернет-провайдера Onet.

Цю трансляцію запустили в рамках підготовки до курортного сезону 2022 з метою залучення нових туристів в Бердянськ і на інші азовські курорти, які постраждали від навали медуз і інформаційних нападів деяких ЗМІ.

Перенестися в Бердянськ для перегляду трансляції з поворотної веб-камери можна за посиланням: https://berd.ua/webcam/

«Онлайн-трансляції - один із кращих способів показати цікаві для туристів місця і пам'ятки курорту, нагадавши про те, що тут можна подивитися і чим зайнятися крім пляжного відпочинку», - прокоментував проєкт веб-камер Євген Смєльчаков, головний редактор НМП «Бердянськ».

«У 2022 році в галузі внутрішнього пляжного туризму в Україні очікуються кризові явища, тому можна дуже позитивно оцінити те, що в Бердянську перейнялися питанням додаткового залучення туристів сильно заздалегідь, а не в той момент, коли туристична криза буде вже неминучою», - доповнила колегу головна редакторка галузевого видання «Старий Азов» Юлія Ангеловська.

Нова поворотна веб-камера - яскравий приклад того, як завдяки сучасним технологіям можна звернути увагу туристів на курорт і онлайн познайомити з його цікавими локаціями і мальовничими місцями.
Так, в рамках трансляції відкривається гарний вид на морський торгівельний порт Бердянська, колесо огляду, розташоване на Приморській площі, інсталяцію «Я ♥ АЗМОЛ», висотну будівлю готелю «Бердянськ», Бердянську затоку крупним планом, особливо мальовничу під час заходу, а також вітряки Ботієвської вітрової електростанції, які видніються вдалині.

Відеоспостереження ведуть з однієї із найвищих точок міста в мікрорайоні АЗМОЛ. Такий ракурс і поворотний режим камери дозволяють отримати максимально широке охоплення території, яке не доступне із жодної іншої веб-камери на курорті.

Нагадаємо, що наразі на курорті встановили 18 веб-камер з панорамами міста, видами на відомі фотолокації і популярні пляжі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.