Екстренер «Волині» Віталій Кварцяний розкритикував гру збірної України проти Боснії

Екстренер «Волині» Віталій Кварцяний розкритикував гру збірної України проти Боснії
Член виконкому Української асоціації футболу, голова Асоціації футболу Волині, колишній тренер луцької «Волині» Віталій Кварцяний вважає, що гра збірної України ще далека від ідеалу.

На думку Віталія Кварцяного, після приходу на посаду тренера збірної Олександра Петракова у збірної вистачає недоліків, пише Gazeta.ua.

«Три речі, які не сподобались у грі збірної України. Перше. В обороні все ж є нервозність і не вистачає впевненості. Друге. Аж надто багато боротьби виконують півзахисники. І Шапаренко, і Ярмоленко, і Соболь. А Степаненко весь час на нозі сидить – блокує, перехоплює, виконуючи роботу чистильника і в середині поля, і в захисті. Вони виконують більше руйнівної роботи, ніж конструктивної, творчої. Якби збалансувати атаку й оборону, то команда була би сильнішою.

Третє. Збірна багато грає назад. Навіть у першому таймі гри з Фінляндією. Пам’ятаєте, на початку були невпевнені дії, пас назад і перехоплення? Краще йти в обіграш суперника і рухатися вперед. Не вийшло – що ж, так тому і бути. Але зате рухатися вперед, а не здавати назад. Ось це хвороба, недолік нашої збірної, який треба викорінювати», – поділився Кварцяний в інтерв’ю FanDay.

Збірна України посідає друге місце в групі. Команда Петракова на чотири очки відстає від Франції та випереджає боснійців на один пункт.

12 жовтня Україна буде приймати Боснію та Герцеґовину.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Екстренер «Волині» Віталій Кварцяний розкритикував гру збірної України проти Боснії
13 жовтень, 2021, 20:35