Світильники для складів і підсобних приміщень: правила вибору*

Світильники для складів і підсобних приміщень: правила вибору*
Склад є найважливішим відділом для будь-якого виробничого або промислового підприємства. Щоб забезпечити ефективну роботу на складі, важливо встановити якісне освітлення, що також є головною умовою безпеки і комфорту робочих. Компанія LEDVIS є успішним вітчизняним виробником, який пропонує масу сучасних і якісних рішень для освітлення підсобних приміщень і складів.

Основним напрямком у виробництві даної компанії є світлодіодні світильники, які відрізняються великим діапазоном переваг і є неймовірно економними в споживанні. Серед широкого асортименту пропонованих освітлювальних пристроїв важливо відзначити LED світильники лінійного типу, вони можуть використовуватися не тільки для житлових, але і для комерційних приміщень.

LEDVIS пропонує купити лінійний світильник для приміщень різної конфігурації



Світлодіодні світильники лінійного типу володіють неймовірною універсальністю, так як можуть використовуватися для самих різних приміщень, а також для зовнішнього освітлення. LEDVIS пропонує купити лінійний світильник, так як такого плану пристрої відрізняються масою переваг, а саме:

• Тривалий термін служби. При регулярних навантаженнях даний тип світильників здатні стабільно пропрацювати до 25 000 годин.

• Висока якість освітлення. Лінійні прилади володіють відмінною чіткістю і стабільної подачі світла, відсутнє мерехтіння і різного плану дефекти.

• Попри те, що даний тип освітлення є штучним, правильно підібраний тон світла, дозволить створити максимально комфортні умови освітлення.

• Економність. Світлодіодні пристрої вимагають в три рази менше енергії, що є безумовним плюсом при виборі освітлення масштабних об'єктів.

Які ще світильники для складу пропонує компанія LEDVIS?

Відомо, що складське освітлення складається з декількох різновидів, а саме:

• Основне, робоче.

• Аварійне.

• Нічне або охороняється.

Саме тому в асортименті компанії LEDVIS присутні світильники для складу різного формату.

Важливо розуміти, що успішно підібраний і гармонійно встановлений освітлювальний прилад може замінити кілька. Саме тому важливим є не тільки вибір світильників, але і професійна розробка проєкту, схеми яка буде включати не тільки правильну розстановку приладів, але і кращі і самі економні варіанти підключення, управління і контролю за створеною системою.

Фахівці компанії LEDVIS завжди готові взяти на себе всі труднощі забезпечення освітлення на вашому складі, починаючи від підбору, закінчуючи професійною установкою і підключенням всіх складових системи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.