Які роботи ще тривають на проспекті Волі після відкриття. ФОТО. ВІДЕО

Які роботи ще тривають на проспекті Волі після відкриття. ФОТО. ВІДЕО
У Луцьку з 18 жовтня відкрили рух для громадського та приватного транспорту на проспекті Волі, де з травня тривав капітальний ремонт.

Як повідомив Суспільному керівник відділу транспорту Луцької міськради Віктор Главічка, громадський транспорт курсує за попередніми маршрутами.

Зараз на головній транспортній вулиці Луцька продовжують облаштовувати місця для паркування, велодоріжки й тротуари. Робітник підрядної організації Василь Голець зазначив: ремонтні роботи триватимуть впродовж тижня.

"Ми обставилися знаками, трохи заважають, але мусимо робити. Оце відбиваємо, будемо щебінь засипати дрібний, потім йде відсів і зверху бруківка. Тут буде технічна доріжка, а далі будемо робити велосипедну доріжку і буде тротуар ще", – додав працівник дорожньої фірми.

Нині на проспекті Волі робітники влаштували нижній шар асфальто-бетонного покриття і нанесли тимчасову розмітку жовтого кольору. Як повідомив директор департаменту ЖКГ Луцькради Микола Осіюк, встановлені дорожні знаки та зупинки громадського транспорту з натурального каменю.

"У наступному році у весняно-літній період зробимо верхній шар асфальто-бетонного покриття і щебено-мастикового асфальтобетону", – додав посадовець.

Зі слів Миколи Осіюка, у разі необхідності рух на проспекті Волі частково перекриватимуть та будуть обмежувати виїзди чи заїзди на бічні вулиці.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Порівняйте з частиною проспекту, яку зробили при Кривицькому, і побачите який рівень професіоналізму, ерудиції та виконавчої дисципліни сьогоднішніх міських управлінців.
Відповісти
полінувались ще й стовбами занятись. а вони- як більмо на оці. аби через пару років не сказали - "треба розширяти ще".
Відповісти