У луцькій гімназії мерзнуть школярі: вчаться у куртках

У луцькій гімназії мерзнуть школярі: вчаться у куртках
Надворі не більше 10 градусів. Лучани вже давно кофти і піджаки замінили тепленькими пальтами та куртками. Батьки ж, відправляючи дітей до школи, одягають їм ще й шапки та шарфи. От тільки холодно деяким не тільки надворі. У Луцькій гімназії №4 учні не знімають верхній одяг і на уроках.

Про це пише 12 канал.

Раніше після уроків учні початкових класів ходили на групу продовженого дня, нині ж з гімназії чимдуж втікають додому. Батькам же така ситуація вкрай не подобається. Бо поки ті на роботі, діти вдома без нагляду. А залишати школярів у холодній школі ще й після уроків – то, кажуть, знущання над власними дітьми.

Шкільний завгосп каже: опалення дійсно немає. Запевняє: вина в тому не дирекції школи. Діти мерзнуть через порив на теплотрасі.

Директор гімназії Олександр Мишковець про холод у класах говорити на камеру відмовився. Лише сказав, відсутність опалення – не його проблема

«Це ж не моя проблема. Це ж не я відключив воду чи опалення. Не моя проблема. Про це знають абсолютно всі інстанції: департамент про це знає, директор департаменту про це знає, в міській раді, я думаю, про це вже говорили. Однозначно», – сказав директор луцької гімназії №4 Олександр Мишковець.

У комунальному підприємстві «Луцьктепло» про проблему дійсно знають і вже вирішують. Луцька гімназія №4, кажуть, не єдиний навчальний заклад, без опалення. Є ще три школи, де вчаться в куртках.

Про те, коли у стінах гімназії №4 та ще трьох школах міста стане тепло, достеменно невідомо. Найімовірніше, кажуть в «Луцьктеплі», з наступного тижня. Але ж тоді гріти там буде нікого – бо з понеділка діти підуть на осінні канікули. А до того, як вчителям так і школярам таки доведеться хапати дрижаки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Директор говорить ,що не його проблема, бо збудував собі маєток на мізерну зарплату та гріється.
Відповісти
Гнати нафіг такого адміністратора ,яке каже ,що це не мйого проблема .Треба всім батькам заборонити відвідувати заклад дітьми ,нехай директор сам мерзне в холодних класах ,МОЖЕ МІСЬКА ВЛАДА ЗВЕРНЕ УВАГУ НА ЦЕЙ БЕСПРЕДЕЛ .
Відповісти
Це директора Луцьктепла треба гнати!
Відповісти
В Мишковця взагалі одна проблема- щоб вчасно всі йому носили хабарі, а на остальне йому начхати
Відповісти
Я як учень цієї школи можу сказати не боячись нашого директора він завжди зробить як гірше для всіх і для вчителів і для учнів. Він завжди говорить що це не моє діло. Насамперед в гімназії корупція більша ніж в держ раді
Відповісти