Інцидент з автобусом у Горохові: райрада звинувачує у його зникненні мерію і депутатів

Інцидент з автобусом у Горохові: райрада звинувачує у його зникненні мерію і депутатів
У Луцькій районній раді заявили, що до викрадення автобуса «Yuoyi» зі стоянки АТП у Горохові причетні посадові особи Горохівської міської ради та депутати.

Про це йдеться на сайті установи.

Нагадаємо, 13 жовтня автобус марки «Yuoyi», який знаходився на території стоянки АТП у Горохові, викрали. Про це стало відомо, коли представники комунального підприємства Луцької районної ради «Райтеплобуд» приїхали на стоянку, щоб забрати автобус, маючи при собі усі необхідні документи на траспортний засіб.

Під час засідання комісії Луцької районної ради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби із злочинністю та корупцією, з’ясувалося, що до викрадення причетні посадовці міської ради та депутати.

Так, у тексті звернення комісії до поліції, прокуратури, СБУ, Волинської обласної ради та Волинської ОДА йдеться про таке:

«13.10.2021 представники КП «Райтеплобуд» з відповідними правовстановлюючими документами та новими реєстраційними номерами, приїхали м. Горохів з метою забрати даний автобус в м. Луцьк. Даний автобус з 2020 року перебував на території Горохівського АТП (м. Горохів, вул. Грушевського, 33). Власник АТП, Шелест Сергій Геннадійович, повідомив, що 12.10.2021 року цей автобус забрали представники влади Горохова, жодних документів, які підтверджують право власності на даний транспортний засіб ними надано не було.

Враховуючи, що посадові особи та депутати Горохівської міської ради незаконно заволоділи автобусом КП «Райтеплобуд», тобто останнього позбавлено можливісті володіти, користуватися та розпоряджатися, представник КП звернувся до відділення поліції №2 (м. Горохів) Луцького районного управління поліції ГУНП у Волинській області із заявою про вчинення кримінального правопорушення передбаченого ст. 289 КК України.

Зі слів очевидців, заступник міського голови Гайдук Олексій Вікторович, депутат Савчук Жанна та ще декілька депутатів Горохівської міської ради особисто забирали даний автобус зі стояки АТП (м. Горохів, вул. Грушевського,33) та відвезли на територію «комунгоспу».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Питання номер РАС: як вони отримали номерні знаки без самого транспортного засобу, як експерт надав висновок? Питання номер ДВА : відомості внесли до єрдр ?
Відповісти
Останні новини
Інцидент з автобусом у Горохові: райрада звинувачує у його зникненні мерію і депутатів
19 жовтень, 2021, 17:37