«Покажіть морги, крематорії, кладовища»: Комаровський оприлюднив емоційне звернення

«Покажіть морги, крематорії, кладовища»: Комаровський оприлюднив емоційне звернення
Відомий український лікар Євген Комаровський опублікував емоційне звернення до представників ЗМІ та блогерів у зв'язку з погіршенням ситуації з коронавірусом.

Про це йдеться в публікації на його сторінці в Facebook.

Лікар закликав розповісти й показати людям правду про реальну картину із захворюваністю.

"Покажіть морги, крематорії, кладовища. Покажіть черги швидких. Візьміть інтерв'ю у працівників швидкої, які не знають, куди везти людей, які задихаються. Поговоріть з патологоанатомами і судмедекспертами. Зі співробітниками ритуальних служб. Перестаньте показувати політиків, які розповідають про "ми підготувалися", "місця є", "кисень є",- закликав він.

Комаровський також закликав показати дані та адреси "торговців смертю", які продають підроблені сертифікати про вакцинацію.

"Так, це наші співвітчизники бояться 5G і чіпування. Це вони, навіть задихаючись, продовжують міркувати про віддалені наслідки вакцинації, це вони купують і продають сертифікати, це вони готові ризикувати життям, але не будуть робити щеплення "з принципових міркувань". Але це ж наші люди, у нас немає інших. Покажіть їм правду", - написав доктор.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В Україні щороку помирає близько 200 тис. людей від серцево-судинних захворювань та онкології. Чомусь про це "шоумени-фахівці" мовчать. І влада чомусь не вживає екстренних заходів
Відповісти