Переваги пральних машин із сушкою для домашнього використання*

Переваги пральних машин із сушкою для домашнього використання*
Серед українців пристрої 2 в 1 стають дедалі популярнішими, адже тренд на вільний простір поширюється на всі сфери життя. До того ж техніка, що об'єднала в собі можливості кількох агрегатів, купувати значно вигідніше. А пральна машина із сушкою – це навіть 3 в 1, бо вона й пере одяг, і якісно висушує його, й обробляє текстиль парою як праска.

Фахівці компанії AEG запевняють: такий універсальний пристрій є практичною покупкою, що додасть комфорту у повсякденне життя.

Один пристрій на всі випадки

Для тих, хто мешкає у невеликій квартирі, пральна машина з сушкою стане справжнім порятунком. З нею ви забудете про розвішування білизни по кімнатах чи у ванній і завжди матимете чистий сухий одяг напоготові.

Деякі моделі прально-сушильних машин мають ще й опцію оброблення текстилю парою, тож прасувати білизну відтепер можна лише за бажанням.

Інколи є потреба тільки освіжити одяг, бо він практично чистий. Пральна машина із сушкою пропонує й такий варіант догляду за речами. Увімкніть відповідну програму без прання й матимете завжди охайний вигляд.

Наявність опції сушіння мінімізує час, що ви витрачаєте на “гардеробні справи”, та заощадить простір на кухні чи у ванній кімнаті. Навіть наймісткіші моделі пральних машин 2 в 1 потребують удвічі менше місця, ніж встановлення одразу обох пристроїв.

Найефективніші розробки для догляду за одягом



Виробник завжди покращує свої вироби, тож цьогоріч, купуючи пральну машину AEG з сушкою, ви оціните зручність таких технологій:

- DualSense. Машина самостійно визначить й обере потрібне налаштування для ефективного прання;
- дистанційне керування. Плануйте час прання на свій розсуд і запускайте пристрій просто зі смартфона;
- ProSense. Техніка визначає час і потужність роботи з огляду на вагу завантаженої білизни;
- Heat Pump. Заощаджуйте до 40 % ресурсів на кожному пранні та сплачуйте за комуналку менше.

А ще піклуватися про одяг стало безпечніше – нові моделі машин обладнані надійним захистом від протікання та впливу зовнішніх чинників. Сучасні моделі невразливі до перепадів напруги та мають ефективну систему безпеки для багаторічної роботи.

Завжди ідеальний текстиль



Безліч програм і режимів піклуються про ваш одяг, тому найделікатніші речі навіть після кількох циклів прання збережуть свій первісний вигляд і форму.

У прально-сушильній машині передбачені налаштування для догляду за різноманітними тканинами, тому без остраху періть і комплект постільної білизни, і вишукану сукню, і тоненьку сорочку.
Із сучасними моделями ви суттєво спростите собі догляд за гардеробом: навіть спортивне взуття можна випрати в деяких машинах, щоб повернути йому вигляд нової стильної речі. А обравши модифікацію із сушкою, ви взуєте улюблені кросівки практично відразу після завершення відповідної програми.

Рішення з опцією оброблення парою робить речі напрочуд м'якими та приємними на дотик. Якщо перете дитячий одяг, обов’язково скористайтеся цією функцією.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.