Викрадачі автобуса Луцької райради у Горохові понесуть кримінальну відповідальність, – Олександр Омельчук

Викрадачі автобуса Луцької райради у Горохові понесуть кримінальну відповідальність, – Олександр Омельчук
Посадові особи Горохівської міської ради та депутати, які викрали автобус, понесуть за це кримінальну відповідальність.

Про це заявив в ефірі телеканалу «Аверс» голова Луцької районної ради Олександр Омельчук.

«У нас викрали автобус, а це 289 стаття частина 2 Кримінального кодексу – від 5 до 8 років ув’язнення, незаконне заволодіння транспортним засобом. Я розумію, що деякі посадові особи Горохівської громади перевезли автобус, бо думали, що він їхній. Їхали на ньому щасливі, думаючи, що ніяких наслідків не буде, але вони не розраховували, що є Луцька районна рада, яка слідкує за законністю прийняття рішень і нікому не дає паплюжити законодавство. Тому ми звернулися в поліцію, прокуратуру, Волинську обласну раду, облдержадміністрацію, і не дамо замовчати цю справу, бо коли люди чинять злочин, тим більше, якщо це посадові особи чи депутати, вони повинні понести за це відповідальність», - сказав голова райради.

За словами Олександра Омельчука, у Горохівському райвідділі поліції повідомили, що за незаконне заволодіння автобусом вбачають ознаки адміністративного порушення, за що передбачено 185 гривень штрафу.

«Мені цікаво стало, як таке може бути. Чекаємо зараз відповіді, чи порушена кримінальна справа. Якщо ні, будемо звертатися, щоб порушили справу проти цієї слідчої», - зауважив очільник районної ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пане Омельчук. В вас з головою все в порядку?
Відповісти
Так і незрозуміло, чий автобус? Його викрали в Луцьку з гаража райради, чи його прибрали до рук на території Горохова? Це перше запитання. А друге - навіщо районній раді автобус? Навіть обласна рада не має такого транспорту, а якась нещодавно створена вже й автобусом обзавелася. Чи не самі голова будуть добиратися ним на роботу?
Відповісти
Рівень професіоналізму, культури того управління на рівні революційного матроса! Започаткував саму натуральну експропріацію! Він ніяк не збагне, що громада захищає свою власність, а під кримінальну відповідальність підпадають якраз його дії!
Відповісти
Останні новини
Викрадачі автобуса Луцької райради у Горохові понесуть кримінальну відповідальність, – Олександр Омельчук
21 жовтень, 2021, 15:49