У Луцьку відкрили перший урбан-парк «Молодіжний». ФОТОРЕПОРТАЖ

У Луцьку відкрили перший урбан-парк «Молодіжний». ФОТОРЕПОРТАЖ
Тепер у всіх юних лучан є чудова можливість займатися різноманітними видами спорту та гарно проводити час на спеціалізованому майданчику. Більшість дітей, які проводять весь свій вільний час у ґаджетах, мають чудову альтернативу – катання на роликах, скейті, заняття паркуром та багатьма іншими цікавими видами спорту. Також є локація для діток з обмеженими фізичними можливостями, де вони можуть отримати приємні емоції.

Сьогодні, 21 жовтня, у Луцьку на проспекті Молоді відкрили перший урбан-парк «Молодіжний».

Створення урбан-парку «Молодіжний» ініціювала фракція «За майбутнє» Луцькради. Збудував парк колектив «URBAN Monkeys», який розпочав виробництво дитячих і спортивних майданчиків в Україні. Підрядник робіт – будівельна компанія «Орбіта».

Ще задовго до урочистого відкриття у парку зібралась чимала кількість малечі разом з батьками. Діти не приховували радості: сміялися, скакали на батутах, випробовували гойдалку, бавилися у пісочниці та забігали в ігровий будиночок. Підлітки теж не сумували. Вони роздивлялися скейт-парк та зону для воркауту.




На офіційне відкриття завітали лучани та депутати Луцької міської ради. Мер Ігор Поліщук привітав усіх присутніх та зауважив, що у планах є будувати такі локації і в інших частинах обласного центру Волині.

«Велика кількість щасливих дітей та підлітків, які проводять тут свій час весело та змістовно, доводять нам, що ця ініціатива є вдалою. Тут є розваги на будь-який смак. Такі локації потрібні і в інших частинах нашого міста. Я переконаний, що ми будемо розвивати цей напрямок», - каже Луцький міський голова.




Депутат Луцької міської ради Андрій Разумовський розповів для Інформаційного агентства ВолиньPost, що ідею урбан-парку, яку запропонувала фракція «За майбутнє», вдалося реалізувати за кошти депутатського фонду, міського бюджету і субвенції на соціально-економічний розвиток народного депутата Ігоря Палиці.

«Перед виборами я багато спілкувався з мешканцями цього мікрорайону, і вони дуже часто говорили про те, що тут не вистачає сучасного скейт-парку і дитячого майданчика в парку за РАЦСом. За перший рік роботи вдалося відкрити і сучасний урбан-парк, і частково облаштувати ігрову зону в парку Героїв Небесної Сотні, де ми ще обов‘язково продовжимо роботу», - зазначив Андрій Разумовський.



Усіх присутніх вражали показовими виступами. Юні лучани демонстрували свої вміння у паркурі, воркауті, бойових мистецтвах, хіп-хопі, брейк-дансі, на трюкових самокатах, роликах та велосипедах BMX.





Наприкінці заходу серед тих, хто реєструвався в лотереї, розіграли призи: 3 трюкових самокати, ролики, рукавички для турніків, спортивні пляшки, в яких можна приносити напої, та 30 подарунків від піцерії.





































Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що COVID і що масово хворіють діти - ні, не чули... Це просто на голову не налазить, у такий час і такі масові заходи... :(
Відповісти
Останні новини
У Луцьку відкрили перший урбан-парк «Молодіжний». ФОТОРЕПОРТАЖ
21 жовтень, 2021, 17:49