Юні лісівники з Волині стали другими на Всеукраїнському зльоті та отримали солідну винагороду

Юні лісівники з Волині стали другими на Всеукраїнському зльоті та отримали солідну винагороду
Юні лісівники з Волині вибороли ІІ місце на Всеукраїнському зльоті шкільних лісництв та отримали грошову винагороду у розмірі 15000 гривень.

Про це інформує Волинський обласний еколого-натуралістичний центр.

Упродовж трьох днів з 19 по 21 жовтня у м. Києві на базі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді пройшов Всеукраїнський зліт учнівських шкільних лісництв загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів.

У червні цього року школярі Городоцького шкільного лісництва у складі Голодюк Мирослави, Неродик Іванни, Смійчик Олександри вибороли гран-прі в обласному зльоті, тому їм випала можливість представляти Волинь на Всеукраїнському рівні.

Команда Городоцького шкільного лісництва посіла ІІ – місце у Всеукраїнському зльоті учнівських лісництв та Голодюк Мирослава, член цього лісництва, зайняла ІІІ – місце у захисті науково-дослідницьких робіт.

Організаторами заходу є Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді, співорганізатором – Кіровоградський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді як переможець минулорічного конкурсу.

Протягом роботи Зльоту юні лісівники демонстрували виставки-презентації лісівничих досягнень, захищали науково-дослідницькі роботи команд у галузі лісового господарства. На території НЕНЦ висадили пам`ятну алею з хвойних рослин. До складу журі увійшли освітяни, науковці, лісівники.

При оцінюванні презентацій враховувалися впровадження інноваційних технологій у практику вирощування лісових культур, впровадження результатів дослідів у практику лісового господарства, дієвість профорієнтаційної роботи, якість оформлення та оригінальність презентацій.

Науково-дослідницькі роботи оцінювалися за такими критеріями: новизна та актуальність досліджуваної проблеми, чіткість, повнота, логіка, якість і глибина дослідження, відповідність висновків, практичне значення та рівень підготовки до захисту роботи.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Юні лісівники з Волині стали другими на Всеукраїнському зльоті та отримали солідну винагороду
23 жовтень, 2021, 01:18