На Волині виберуть найганебніший біл-борд політиків

На Волині виберуть найганебніший біл-борд політиків
На Волині стартував новий проект – збір фотографій із зображенням носіїв зовнішньої реклами з політичною агітацією.

Ідея проекту належить Центру політичного аналізу та виборчого консалтингу.

У ЦПАВК пропонують усім зацікавленим особами впродовж виборчої кампанії 2012 року збирати фото з елементами зовнішньої політичної реклами.

Для цього уже створений відповідний розділ (фотоальбом) на сторінці ЦПАВК у соціальній мережі Фейсбук, який буде постійно поповнюватись новими фото.

Проект спрямований на моніторинг та аналіз діяльності суб'єктів виборчого процесу під час парламентських виборів виборів 2012 року.

У ЦПАВК проекту дали умовну назву «Вдаримо білбордами по волинському електорату!».

Після завершення виборчої кампанії організатори спільно з користувачами мережі Фейсбук та фахівцями з зовнішньої реклами проведуть відкритий конкурс та голосування у різних номінаціях. Наприклад можуть бути такі номінації як «Найкреативніша реклама», «Найганебніший біл-борд» тощо.

«Ми просимо усіх, хто зацікавлений у цій громадській акції надсилати свої фото свіжої політичної реклами на адресу організації [email protected] для їх подальшого розміщення у фотоальбомі», - кажуть у ЦПАВК.

Організатори обіцяють нагородити найактивніших учасників акції. «В даний час ми ще працюємо над формою заохочення», - пояснюють вони.

Перше фото білборду уже з'явилось у альбомі. На ньому із закликом до волинян кохатися звернувся депутат Волинської обласної ради, співвласник групи компаній «Континіум», мільйонер і меценат Степан Івахів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.