У Луцьку відкриють IT cafe

У Луцьку відкриють IT cafe
У Луцьку людей, які працюють у сфері ІТ, запрошують на неформальне зібрання.

Захід, який назвали IT cafe, відбудеться 31 серпня в приміщенні компанії «Internetdevels», що на вулиці Боженка, 34г, - пишуть організатори в Вконакте.

Як зазначають організатори, відкрита зустріч такого масштабу відбудеться в Луцьку вперше. IT-cafе проведуть всіх кому цікаво дізнатися щось нове в сфері ІТ чи поділитися своїм досвідом з іншими.

Усіх охочих взяти участь в якості доповідача чи слухача просять пройти попередню електронну реєстрацію, хоча вхід на зустріч вільний.

Більше інформації можні дізнатися на сторінці зустрічі у соцмережі «Вконтакте».

Довідка


Як пише Вікіпедія, згідно з визначенням, яке ухвалила ЮНЕСКО, ІТ (від англійського information technology, тобто інформаційні технології) - це комплекс взаємопов'язаних наукових, технологічних, інженерних дисциплін, що вивчають методи ефективної організації праці людей, зайнятих обробкою і зберіганням інформації; обчислювальна техніка і методи організації і взаємодії з людьми і виробничим устаткуванням, їхні практичні додатки, а також пов'язані з усім цим соціальні, економічні і культурні проблеми. Самі ІТ вимагають складної підготовки, великих початкових витрат і наукомісткої техніки. Їх запровадження має починатися зі створення математичного забезпечення, моделювання, формування інформаційних сховищ для проміжних даних і рішень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку відкриють IT cafe
30 серпень, 2013, 08:09