Продавав через телеграм та робив «закладки»: на Волині спіймали наркоторговця

Продавав через телеграм та робив «закладки»: на Волині спіймали наркоторговця
Волинські правоохоронці затримали закладчика наркотиків.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

22-річного молодика затримали 23 жовтня в обласному центрі співробітники Луцького управління поліції та управління боротьби з наркозлочинністю.

При ньому були десятки закладок психотропних речовин Альфа-PVP та амфетаміну, а також наркотичний засіб канабіс. Вартість речовин за цінами «чорного ринку» - понад 10 тисяч гривень. Усе це вилучили і направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.



Поліцейські встановили, що затриманий забезпечував діяльність телеграм-каналу, виконуючи роль закладчика. Зловмисник фасував, пакував і збував наркотики та психотропи потенційним «клієнтам» шляхом закладок у певних місцях.



Правоохоронці вилучили речові докази, які свідчать про це, а саме, мобільний телефон зі сфотографованими місцями закладок та банківську картку, на яку надходили розрахунки за смертельно небезпечні речовини.

Встановили, що за 6 місяців забезпечення функціонування телеграм-каналу зловмисник розклав понад півтори тисячі закладок. Нині цю злочинну діяльність поліцейські припинили.

Наркорозповсюджувача затримали, йому оголосили про підозру за ч. 2 ст. 307 КК України: ці злодіяння караються позбавленням волі від 6 до 10 років.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Продавав через телеграм та робив «закладки»: на Волині спіймали наркоторговця
25 жовтень, 2021, 10:18