«GINTOLIK», «НОМЕР», «FARA777»: які ексклюзивні номери авто оформили на Волині та скільки це коштує

«GINTOLIK», «НОМЕР», «FARA777»: які ексклюзивні номери авто оформили на Волині та скільки це коштує
За десять місяців 2021 року на Волині замовили та присвоїли 89 індивідуальних номерних знаків.

Про це йдеться у відповіді на запит Інформаційного агентства ВолиньPost Регіонального сервісного центру МВС у Волинській області.

У сервісному центрі нагадають, що такі знаки - додаткові, тобто основний номер автомобіля зберігають закріпленим за ним. Індивідуальний номер прописують в особливих відмітках і вносять до Єдиного реєстру транспортних засобів. Згідно з чинним законодавством, виїзд за кордон з таким номером - заборонений.

Однак, вам можуть і відмовити в реєстрації, зокрема якщо наносити написи дискримінаційного характеру за ознаками мови, расової та національної належності, ставлення до релігії, соціального й майнового стану, статі, освіти, роду, характеру занять, місця проживання; написи ненормативного походження; символіку, абревіатури або скорочені назви установ, підприємств без письмової згоди тощо.

Аби зробити замовлення індивідуального номерного знаку потрібно: мінімум три символи (цифрові та літерні), максимум - 8. Номер із мінімальною кількістю символів вартує 300 гривень, далі ж кожен символ коштує 90 гривень, також потрібно сплатити платіж за спецпродукцію.

Сервісні центри МВС у Волинській області вже видали такі індивідуальні номери: «GINTOLIK», «НОМЕР», «FARA777», «ХООООХ», «BARS», «KOTOVICH», «ЛИСИЙ», «ZLOY», «KISS», «RANGER», «VENDER».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.