Як взяти кредит на покупку авто у Києві*

Як взяти кредит на покупку авто у Києві*
Якщо ви вирішили купити авто в розстрочку, перше, що вам необхідно зробити, це визначитися, яке авто ви купуватимете: нове або з пробігом. З пробігом, як правило, дешевше. А це означає, що знадобиться менше позикових коштів. Також треба розуміти, що інколи банками встановлюються обмеження на вік автомобіля з пробігом. Наприклад, якщо автомобілю понад 5 років, банк може відмовити у видачі кредиту.

Якщо ж вибір припав на новий автомобіль, варто визначитися з його моделлю та маркою. Часто бувають акційні пропозиції на ті чи інші марки та моделі авто, і є можливість отримати кредит за нижчою ставкою.

Для оформлення кредиту ви можете звернутися як безпосередньо до банківської установи, так і в автосалон, який співпрацює з банками. Перевагою другого варіанта є те, що оформлена вами в автосалоні заявка на кредит розсилається відразу в кілька банків-партнерів, і шанси отримати позитивну відповідь за вашою заявкою значно зростають.

До речі, перед тим, як звертатися до банку чи автосалону, потрібно зібрати пакет, необхідних для оформлення автокредиту, документів. Зі списком документів можна ознайомитися в автосалоні. Перш ніж подавати заявку, уважно вивчіть параметри запропонованої програми кредитування. Або підберіть програму самостійно.

Що краще автокредит чи споживчий кредит?


Переваги автокредитування в Україні на даний час такі:
• Через те, що цей кредит є цільовим і видається під заставу рухомого майна, ставка по ньому, як правило, нижча, ніж споживчого.

• Сума, яку ви можете отримати від банку при оформленні кредиту на автомобіль, зазвичай більше, ніж при оформленні споживчого кредиту.

• Це на руку тим, хто планує придбати дорогий автомобіль.

• Наявність страховки, яка, як правило, є обов'язковою в більшості випадків при автокредитуванні, збереже вміст вашого гаманця в цілісності, якщо, не дай Боже, вашому авто буде завдано шкоди.

Якщо ж ми говоримо про споживчий кредит, він може бути більш прийнятним для вас у таких випадках:

• Якщо ви не бажаєте передавати придбаний транспортний засіб у заставу. Наприклад, ви плануєте перепродати його або подарувати комусь у найближчому майбутньому.

• Якщо ви плануєте придбати авто у фізичної особи. Особливо це актуально при купівлі вживаного авто (немає обмежень до терміну експлуатації авто).

• Як бачимо, переваги мають кожен із вищезгаданих кредитів. Який із них вибрати, вирішувати тільки вам.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.