На Волині добудовують довгоочікувану школу.ФОТО

На Волині добудовують довгоочікувану школу.ФОТО
У селі Піща Ковельського району будівельники завершують реконструювати довгоочікуваний навчальний заклад на 200 учнівських місць. Про це повідомляє пресслужба ВОДА.

Нагадаємо, будівництво школи розпочалося у 2019 році, а у 2020 – проект був включений у програму Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Загальна кошторисна вартість об’єкту становить понад 56 млн гривень. У цьому році на зведення школи передбачені 28 млн гривень, з яких кошти державного бюджету – понад 25 млн гривень та кошти місцевих бюджетів – близько 3 млн гривень.

Слід зазначити, що за проектом будівельники реконструювали існуючий корпус, а також звели 2-х поверхову будівлю, у якій розміщені спортивний і актовий зали, навчальні класи, харчоблок та бібліотека.

Наразі будівельна готовність об’єкту складає 98%. Тут тривають завершальні внутрішні і зовнішні ремонтні роботи. Зокрема, до навчального корпусу улаштовують асфальтобетонні під’їзди, а на території освітнього закладу – тротуари та доріжки. Усередині приміщення уже встановленні двері та сантехніка.

Окрім того, у будівлі враховані усі вимоги інклюзивності. Перед головним входом до школи передбачений пандус із перильним металевим огородженням.

http://www.volynpost.com/administration/news/add#img%20big=%2220211028190556.jpg%22
http://www.volynpost.com/administration/news/add#img%20big=%2220211028190556.jpg%22

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А в Торчині садочку скоро буде торба, бо Кревський не може нічого довести до кінця(не хватає розуму), може тільки почати , розпиляти бюджет і покинути
Відповісти