Поблизу села у Луцькому районі впіймали водія «під кайфом»

Поблизу села у Луцькому районі впіймали водія «під кайфом»
Поліцейські офіцери громади поблизу села Крупа зупинили водія з ознаками наркотичного сп’яніння.

Про це повідомляють на сторінці «шерифів» у фейсбуці.

28 жовтня ввечері біля села Крупа, місцеві «шерифи» зупинили під час патрулювання автомобіль Skoda Fabia за порушення правил дорожнього руху, зокрема не було увімкнено ближнє світло фар в темну пору доби.

За кермом автомобіля перебував чоловік, який, за наявною інформацією, може бути причетний до розповсюдження наркотичних речовин на території громади. Під час спілкування з офіцерами громади у водія були явні ознаки наркотичного сп‘яніння: звуженні зіниці, які не реагували на світло, блідий колір обличчя та поведінка, що не відповідала обстановці.

У правоохоронців виникла підозра, що водій може перебувати в стані наркотичного сп’яніння. Щодо проходження медосвідування в наркодиспансері Луцька водій спочатку погодився, однак, прибувши в медзаклад, відмовився від проходження огляду в категоричній формі.

На чоловіка склали адміністративний протокол за ст. 130 «Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції» КУпАП. Одночасно у водія був відсутній поліс обов‘язкового страхування. Таким чином на водія склали адміністративні матеріали за ст. 125 та ч.1 ст. 126 КУпАП.
Тож правоохоронці закликають водіїв буди відповідальними, дисциплінованими, сумлінно дотримуватися Правил дорожнього руху та за жодних обставин не сідати за кермо напідпитку. Адже така «безпечність» часто калічить та вбиває ні в чому не повинних людей.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.