Через Волинь у подвійному дні причепа тракторист віз до кордону з Польщею сигарети. ФОТО

Через Волинь у подвійному дні причепа тракторист віз до кордону з Польщею сигарети. ФОТО
Тракториста-контрабандиста, який під виглядом проведення сільськогосподарських робіт, пробирався до кордону з сигаретами, затримали волинські прикордонники учора, 28 жовтня, біля кордону з Польщею.

Про це інформують на сайті Держприкордонслужби України.

Спробу незаконного переміщення через кордон тютюнових виробів припинили в ході реалізації оперативної інформації підрозділів правоохоронних органів Волинської області на ділянці відділення інспекторів прикордонної служби «Висоцьк» Волинського загону.

На відстані близько 300 метрів від державного кордону з Польщею охоронці кордону зупинили трактор «Т-25» з причепом під керуванням громадянина України. Під час перевірки військовослужбовці помітили у причепі зроблене подвійне днище. Як з’ясувалося, то був тайник з сигаретами у кількості 6 тисяч пачок. Окрім того, в сховку знаходився ще й надувний човен, який вже аж ніяк не вказує на наміри проведення польових робіт.

На місце було викликано представників Любомльського ВП ГУНП у Волинській області, які вилучили трактор, гумовий човен та тютюнові вироби. Стосовно водія складено протокол про адміністративне правопорушення за ст.204-1 КУпАП та відпущено за місцем проживання. Також на адресу Нацполіції направлено повідомлення про виявлення кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачена ст.204 КК України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Через Волинь у подвійному дні причепа тракторист віз до кордону з Польщею сигарети. ФОТО
29 жовтень, 2021, 17:40