Каменотес, коваль та рибовод: які рідкісні вакансії пропонують на Волині. ПЕРЕЛІК

Каменотес, коваль та рибовод: які рідкісні вакансії пропонують на Волині. ПЕРЕЛІК
Наразі працівники на унікальні посади потрібні у Луцьку, Ковелі, Нововолинську, Ківерцях, Горохові, Володимир-Волинському та Маневицькому районах. Пропонують оплату від 10 до 15 тисяч гривень.

Про вакансії в області Інформаційному агентству ВолиньPost розповіли у Волинському обласному центрі зайнятості.

Найбільше пропозицій є у Луцьку. Зокрема, на зарплату 12 300 тисяч гривень візьмуть на роботу інкасатора-водія автотранспортних засобів. Обов'язки: інкасація та підкріплення готівкою відділень банку, банкоматів та терміналів банку, інкасація торгової виручки підприємств, установ, організацій і перевезення її до бану, схоронність та цілісність валютних цінностей під час їх транспортування. За деталями: (0332) 72-81-49.

Для різки брил різних порід каменю на спеціальних верстатах шукають каменотеса. Йому обіцяють винагороду в розмірі 15 тисяч гривень. Навчання на робочому місці. Якщо вас зацікавила ця пропозиція, звертайтесь за номером (0332) 72-81-49.

Є пропозиція для коваля ручного кування, який буде працювати на виробничій базі в ковальському цеху (виробництво чавунних виробів). Оплата - 15 тисяч гривень. Контакти: (0332) 72-81-49.

У Ковелі запрошують на роботу коваля-штампувальника, якому платитимуть 10 тисяч гривень. Він буде виконувати гаряче штампування кованих деталей. Щодо вакансій звертайтесь за номером 03352 50316 (Домець Інна Олександрівна).

У Нововолинську для виготовлення стрижнів за стрижневими ящиками потрібен стрижневик ручного формування. Заробітна плата - 10 тисяч гривень. Можливе навчання професії на виробництві. 03344 3-21-15 (Шаравага Наталія Сергіївна).

У Ківерцях є вакансія для стропальника, якому будуть платити 15 тисяч гривень. Обов'язки: стропувати та ув'язувати вантажі середньої складності, деталі та вузли, помости та інші монтажні пристрої і механізми, їх піднімання, переміщення та укладання, обирати способи для швидкого й безпечного стропування та переміщення вантажів за різних умов, сточувати та зв'язувати стропи різними вузлами. 0332 71 95 06 (Сельвесюк Іванна Михайлівна).

У Горохові готові взяти на роботу підручного сталевара електропечі. Заробітна плата - 10 тисяч гривень. Спеціаліст буде брати участь в обчищенні подини від залишків шлаку та металу, обробленні та закладанні стале-випускного отвору електропечей, заправленні печей та завалюванні шихти, скачуванні шлаку і перемішуванні металу в ванні, готувати інструмент до плавки, дробити та зважувати феросплави і флюси, подавати їх до печі, готувати заправні матеріали, прибирати сміття на робочій площадці. 067 118 80 98 (Яворський Віталій Анатолійович).

У селі Федорівка Володимир-Волинського району є пропозиція для зоотехніка, який буде отримувати зарплату 14 тисяч гривень. В його обов'язки входить контроль процесів підготовки, посадки, вирощування птиці, формування звітів в процесі вирощування, контроль проведення експериментів та надання підсумків по заключені, контроль параметрів мікроклімату по пташниках. 0334 22 05 26 (Панасюк Ірина Ігорівна).

У селі Оконськ Маневицького району для контролю, обліку за виконанням норм відгодівлі та вирощування риби форелі, осетру в прісноводній водоймі шукають головного рибовода. Оплата - 11 тисяч гривень. 03376 2-14-60 (Мацюк Олена Іванівна).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.