Яку придбати амуніцію для собаки в інтернет-магазині*

Яку придбати амуніцію для собаки в інтернет-магазині*
Якщо ви вирішили завести собаку, звичайно слід завчасно придбати все необхідне. І одна з найголовніших речей для утримання чотирилапого друга — це амуніція. Сьогодні поговоримо про амуніцію для собак і розповімо, які існують нашийники та інша амуніція для собак в інтернет-магазині.

Нашийник для цуценяти, перш за все, повинен бути легкий і м'який. При фіксації на шиї він не повинен бути сильно затягнутий — два пальці господаря повинні спокійно вміщатися між нашийником і шиєю. Однак вихованець швидко росте — і разом з ним збільшується асортимент та розміри нашийників. Нашийники бувають шкіряні, нейлонові, металеві, коригувальні та електронні.

Асортиментний перелік у сучасному світі дуже широкий. Це стандартні (класичні) нашийники, нашийники з ручкою, блок-пост (караульні), так звані «оселедці» (для хортів), різні зашморги та напівзашморги. Всі ці нашийники можуть бути виготовлені як зі шкіри, так і з нейлону. Якість нашийників, та й всього спорядження в першу чергу залежить від матеріалу, якості фурнітури (зварювальна сталь чи латунне лиття). Всі місця кріплення повинні бути спочатку прошиті й вже потім можливе застосування заклепок.

• Стандартні нашийники (класичні) застосовуються як у повсякденному житті, так і в дресуванні. Мають різну довжину та ширину. Розташування фурнітури на стандартних нашийниках починається з роликової пряжки, потім йде рамка та півкільце. На кінці нашийника знаходиться певна кількість отворів, що допомагають змінити розмір нашийника.

• Блок-пост (вартові) нашийники — назва говорить сама за себе. Вони використовуються для охорони, на рухомому блок-пості. Це одні з найнадійніших нашийників. Розташування фурнітури починається з кільця або півкільця, потім йде пряжка та рамка.

• Особливою популярністю останнім часом користуються нейлонові нашийники. Вони виготовляються із високоміцної стропи різної ширини. Пряжки на них можуть бути як сталеві роликові, так і металеві або пластикові. Орієнтовані нейлонові нашийники на щенят і собак невеликого розміру.

Металеві ривкові ланцюжки можуть бути виконані зі ланками різного діаметра та форми. Матеріал латунь або сталь із різним покриттям. З цих матеріалів виготовляються коригувальні нашийники. Коригувальна амуніція може бути такою, що затягується або чітко фіксується. Для останніх розмір регулюється за допомогою відстібування ланок і підганяється під вуха собаки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Яку придбати амуніцію для собаки в інтернет-магазині*
31 жовтень, 2021, 16:58