У Луцьку померла 8-річна дівчинка: ймовірно, отруїлась каштанами

У Луцьку померла 8-річна дівчинка: ймовірно, отруїлась каштанами
У Волинській обласній дитячій лікарні 28 жовтня померла 8-річна дівчинка, яка, ймовірно, отруїлася приготовленими каштанами.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Дитина, перед тим, як потрапити у лікарню з отруєнням, вживала їжу з каштанів, яку приготувала мама.

Коли дитині стало зле, рідні довгий час не викликали швидку, а займалися самолікуванням, тому дитина у лікарню потрапила вже у дуже важкому стані.

Як розповіли в оперативно-диспетчерській службі КП «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф», до швидкої виклик надійшов 21 жовтня о 19:40, повідомлялося про те, що 8-річна дівчинка має ознаки отруєння. Як встановили медики на місці, дитина за декілька днів до такого стану, вживала каштани. Після того дитина не їла нічого, лише пила воду. Медики госпіталізували дитину у лікарню. Відомо, що вона на приймальному відділенні втратила свідомість і була шпиталізована у реанімаційне відділення.

На жаль, 28 жовтня дівчинка померла у лікарні. Інформацію підтвердив заступник генерального директора КП «Волинське обласне дитяче територіальне медичне об’єднання» з хірургічної роботи Ігор Дородних. Він розповів, що дійсно дитину з отруєнням було доставлено у лікарню. Проте батьки довгий час займалися самолікуванням і дитина поступила у край важкому стані. На жаль, врятувати її не вдалося.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
їли каштани, займались самолікуванням - полюбому якісь кришнаїти
Відповісти