На Волині стартує спартакіада серед депутатів: у чому будуть змагатися

На Волині стартує спартакіада серед депутатів: у чому будуть змагатися
Під головуванням першого заступника голови Волиньради Юрія Поліщука відбулося засідання організаційного комітету з проведення традиційної обласної спартакіади серед депутатів обласної, міських, районних, селищних та сільських рад.

Про це повідомляєють у пресслужбі Волиньради.

Спартакіада серед депутатів місцевих рад традиційно приурочується до Дня місцевого самоврядування (7 грудня) і має на меті популяризацію фізичної культури і спорту, пропаганди здорового способу життя, активізації фізкультурно-оздоровчої, реабілітаційної та спортивної роботи.

Відповідно до положення змагання – командні, система проведення змагань – колова, види спорту – футбол, волейбол, теніс настільний, шашки і шахи.

Переможець змагань в особистому заліку визначається за найбільшою сумою набраних очок. Командна першість визначається за сумою одного кращого результату серед чоловіків та жінок. У випадку рівності очок в командній першості перевага надається команді, у якій вище місце посіла жінка.

Оргкомітетом визначено, що фінальні змагання обласної спартакіади серед депутатів обласної, міських, районних, селищних та сільських рад відбудуться 5 грудня у Луцьку за участю збірної команди депутатів Волинської облради, збірних команд з числа депутатів усіх рівнів, які входять до складу Володимир-Волинського, Камінь-Каширського, Ковельського та Луцького районів.

До цього головам райрад та тергромад доручено провести перший етап відбіркових змагань на місцях та сформувати збірну команду району.

При проведенні змагань є обов’язковим дотримання визначених норм щодо обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню COVID-19.

Переможці візьмуть участь у всеукраїнській спартакіаді серед ороганів місцевого самоврядування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині стартує спартакіада серед депутатів: у чому будуть змагатися
05 листопад, 2021, 13:18