Книга про виховання для матері «Секрети спокою лінивої мами»*

Книга про виховання для матері «Секрети спокою лінивої мами»*

Батьківство — це, без сумніву, неймовірне щастя. Та іноді дитина здатна на такі витівки, що душевний спокій розбивається на друзки. Буває малий бешкетник репетує через те, що йому не дозволили їсти з котячої миски чи відмовили в зимовій прогулянці босоніж. 

Тут важко не вийти з рівноваги та опанувати гнів, що наростає. Кожній мамі відомо те відчуття, коли всередині все кипить.«Секрети спокою лінивої мами» — та книга, яка розповість, як будувати відносини не лише зі своїми чадами, а й із самою собою.

Найбільша книжкова платформа України Yakaboo дає можливість стати власницею цього примірника. Заїхати до книгарні в Києві можна за адресою: вул. Хрещатик, 22, 1 поверх Головпоштамту. 


Секрети виховання 


Письменниця доводить, що гнів — це така ж важлива емоція, як і решта. Неможливість спрямувати його в правильне русло деструктивно впливає на психічний стан матері та дитини.


Книга ділиться деякими фішками виховання, які спрощують життя. Ви дізнаєтесь, як:

- подолати дитячу агресію;

- боротися з апатією та поганим настроєм;

- налагодити відносини між братами та сестрами;

- запобігти істериці малюка;

- правильний спосіб сказати «ні».

Всі ці поради підкріплені яскравими прикладами з життя авторки. Багато гумору та слушних порад робить читання приємним та пізнавальним. Тому кожна матір дізнається, як діяти в конкретній ситуації.


Як досягти спокою «лінивій» мамі


Часто масмедіа просувають образ ідеальної матусі, в якої все під контролем. В неї ввічлива дітлашня у випрасуваних костюмчиках чемно сидить, склавши рученята. В ідеально чистій квартирі завжди прибрано, і кожна річ на своєму місці.


Та насправді це далеко не так. Але стереотипи, які нав'язують жінкам, змушують їх відчувати себе винними перед суспільством. Такий підхід в знецінюванні власної значущості підкошує їх впевненість у власних силах. 


Лише спокійна, врівноважена людина може володіти своїми емоціями. Концепція книги полягає у тому, як примиритись із дійсністю та сприймати життя простіше. Ви навчитесь радіти життю, махнувши рукою на розбиту вазу чи замурзане личко крихітки, яка щойно поснідала піском.


Для чого варто прочитати 


Якщо ви бажаєте вибудувати правильний підхід до виховання та навчитись радіти кожній миті, ця книга просто знахідка для вас.


З неї ви навчитесь та зможете:

- знаходити причину свого роздратування;

- віднайти життєвий баланс;

- зберегти самовладання та спокій;

- тамувати душевні переживання та правильно виплескувати їх.

Читайте та дізнавайтесь, як стати щасливою сім'єю. Материнство не повинно бути подвигом, коли жінка змушена покласти себе на жертовний вівтар батьківства. Воно повинно прикрашати, окриляти та надихати.


Замовляйте цей примірник на найбільшій книжковій платформі України Yakaboo, офіс якої розташований в Києві. Всі консультації можна отримати за телефоном: 0(800)-600-505.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині горіла фірма. ФОТО
09 листопад, 2021, 12:31
Книга про виховання для матері «Секрети спокою лінивої мами»*
09 листопад, 2021, 12:26