Зменшили кількість рейсів одного з луцьких тролейбусів. ВІДЕО

Зменшили кількість рейсів одного з луцьких тролейбусів. ВІДЕО
У Луцьку з 5 листопада скасували останній рейс тролейбуса № 3 "Лісництво – село Гаразджа".

Замість семи рейсів буде виконуватися шість в осінньо-зимовий період, – повідомив Суспільному директор підприємства електротранспорту Володимир Пуц.

З його слів, тролейбус із кінцевої зупинки "Лісництво" відправлятиметься відтепер на одну годину раніше та доїжджатиме до Луцького ДЕПО на вулиці Даньшина.

Про те, що тролейбус змінює графік руху, лучанка Надія Левчук дізналася з оголошення на кінцевій зупинці, що в селі Гаразджа. Каже: приїжджає сюди прибирати на кладовищі, і останній рейс не надто актуальний.

"Мені, наприклад, все одно, бо я сюди не часто їжджу. Але вже у цей час темно і останнім рейсом страшно їздити. Недоцільний цей останній рейс", – додала лучанка.

Дачники з Луцька в село Гаразджа їздять зранку, – розповіла лучанка Любов Костюк. Зі слів жінки, зараз на дачі люди практично не їздять, адже всі польові роботи завершили.

"Вже всі все поробили. Мені, наприклад, яблук треба було взяти, то я приїхала, а так люди не їздять сильно, тим більше ввечері вже темно. Я їхала сьогодні на восьму ранку, то повний тролейбус", – додала лучанка.

У літній період на тролейбусному маршруті № 3 відбувалося сім рейсів, відтепер – на один менше, – зазначив водій громадського електротранспорту Ігор Сидорук. Каже: на перший рейс виїжджає о 6:13.

"Люди вже добре знають графіки краще за нас. Найбільша кількість людей виїжджає звідси вже о 16:03. З понеділка я о 19:59 їхав і нікого не забирав, нікого не було. Підсідали то тільки по місту. З Гаразджі я не ставав ні на одній зупинці", – додав водій.

Всього тролейбусним маршрутом № 3 їздить один тролейбус. Зі слів Володимира Пуца, у зв'язку з тим, що останній рейс курсував порожній, його вирішили скасувати.

"Уже день коротший і темніє швидше. Останній рейс о 19:59 ми виконували, то в більшості був геть порожній та скасований з метою економії електроенергії та заробітної плати", – каже керівник ЛПЕ.

Наразі, додав очільник підприємства електротранспорту, у місті курсує 40 тролейбусів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.