Лучанин Сашко Положинский презентував нову пісню.ВІДЕО

Лучанин Сашко Положинский презентував нову пісню.ВІДЕО
5 листопада Олександр Положинський та Був’є презентували спільну роботу – пісню «Гасли ми», над якою працювала ціла команда лучан. Зокрема відео для неї створило творче подружжя Віталій та Варвара Шевчуки, відоме як Vetra Varvara, аранжування, запис та саундпродюсування – Романа Сороки, гітарист – Вадим Захарченко. ПРо нову роботу співака пише ІА Волинські новини.

«Здається, взимку я писав про те, що маю ідею записати сім нових пісень Був'є, щоб додати до них п’ять уже записаних і таким чином зібрати третій студійний альбом. Тоді ж питав, чи готові ви зібрати гроші на запис цих пісень. І ви сказали, що готові, – написав Положинський у фейсбуці. – Ми з Романом Сорокою потрохи готувалися до роботи. Тим часом у травні, вітаючи мене з Днем народження, багато хто з вас кидав гроші мені на картку. Коли я побачив, що ви «навітали» мене достатньо на запис усіх запланованих пісень, вирішив окремо гроші на запис уже не збирати».

Наразі студійна робота триває, і всі сім запланованих пісень перебувають на різних стадіях готовності. Першою з них і стала «Гасли ми».

«Можливо, когось цікавить, чому трек представляє не просто Був’є, а ще й Олександр Положинський. Усе просто. Був’є зараз існує лише як студійний проект, а нові пісні якщо й звучатимуть колись наживо, то лише в моїх сольних концертах. Принаймні, поки такі плани. Тому я вирішив додати окремо ще й своє ім’я, щоби потім було легше орієнтуватися тим, хто не дуже орієнтується в хитросплетінні моїх творчих проявів», – пояснив співак.

Окрім того, Олександр Положинський працює над збіркою каверів з репертуару «Тартака». У ній музикант реалізовує концепцію зібрати кавери від тих артистів, з якими раніше не мав творчих дуетів.

«Пісні з різних часів, у різних баченнях і стилістиках – саме те, що треба. Якщо ще ті музиканти, які пообіцяли закінчити свої версії найближчим часом, впораються за тиждень-два, то ще є шанс, як і хотілося, видати цю збірку на початку грудня, або хоча б до Нового року. Але і в наступному році теж можна, – додає Положинський. – Прикро тільки, що не всі, кого я хотів би бачити і чути в цьому альбомі, змогли й захотіли. Ну, може, потім вони зможуть і захочуть, тоді можна буде і другу збірку видати».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кому треба його творчість ((
Відповісти
Останні новини
Лучанин Сашко Положинский презентував нову пісню.ВІДЕО
07 листопад, 2021, 08:22