Скільки будинків у Луцьку досі не опалюються

Скільки будинків у Луцьку досі не опалюються
Станом на 08 листопада в обласному центрі Волині тривають роботи з ліквідації витоків тривають на чотирьох об’єктах.

Про це повідомляють на сайті ДКП "Луцьктепло".

Так напередодні, в суботу, 6 листопада, роботи із ліквідації витоку на зовнішній тепловій мережі було завершено на вул. Щусева, 18. Окрім того, роботи тривали й на вул. Богдана Хмельницького, 19. Завершити роботи на даному об’єкті заплановано завтра, 9 листопада.

Разом з тими 8 листопада, комунальники завершили земляні роботи на вул. Теремнівській, де через витік на тепловій мережі без опалення залишаються 4 житлові будинки на вул. Теремнівській, 89, 91, 93, 96. Зварювальні роботи заплановано виконати завтра.

Окрім того, земляні роботи 9 листопада триватимуть на вул. Кравчука, 19 та на вул. Корольова, де на період виконання робіт із ліквідації витоку тимчасово буде припинено надання послуги з постачання теплової енергії для будинків на вул. Корольова, 8, 10, 12.

Загалом від початку опалювального сезону на теплових мережах Луцька сталося близько 40 аварійних ситуацій. Наразі їх залишається близько 25. Ліквідацією витоків займається 6 аварійних бригад.

Про хід виконання аварійно-відновлювальних робіт, а також про підключення житлових будинків до послуги з постачання теплової енергії буде повідомлятися додатково.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.