У Львові билися подушками. На черзі – Луцьк. ФОТО. ВІДЕО

У Львові билися подушками. На черзі – Луцьк. ФОТО. ВІДЕО
31 серпня у Львові відбулась "Подушкова баталія". Так молодь попрощалася з літом.

Понад 200 дівчат та хлопців бились подушками у центрі міста, на площі перед пам'ятником Іванові Франку, повідомляє Zahid.net.

Подушку для участі в боях можна було взяти з дому або отримати на місці. Спочатку бійка подушками була "для розминки", потім хлопці йшли "стінка на стінку" з дівчатами.

Як розповів представник Молодіжного об'єднання "Граніт", що організувало захід, Андрій Мочурад, цього року на "Подушкову баталію" прийшло більше людей, ніж торік.

"Прийшло понад 200 людей. Ми цю цифру зафіксуємо, адже це рекорд України – наймасовіша бійка подушками", – сказав Андрій Мочурад.

Він також запевнив, що пір'я, яке порозліталось з подушок на площі, приберуть своїми силами: "Переможцем битви буде той, хто збере якнайбільше пір'я. Він отримає в якості призу квитки на гру "Lasertech".

Нагадаємо, що усіх охочих запрошують долучитися до бою подушками у Луцьку. «Битва» відбудеться 8 вересня на Театральному майдані у Луцьку о 16:00.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ммм... як "апєтітно" виглядає ліва подушка на 6-му фото. Якщо вже несеш таку річ на люди, то хоч би наволочку більш-менш чисту вдівай, а не це страхіття. Напевно дуже було приємно комусь цією подушкою отримувати по обличчю у цій "битві".
Відповісти
Останні новини
У Львові билися подушками. На черзі – Луцьк. ФОТО. ВІДЕО
31 серпень, 2013, 18:20