Міськрада, кілька будинків і суд у Луцьку – досі без тепла

Міськрада, кілька будинків і суд у Луцьку – досі без тепла
Шість житлових будинків у Луцьку, станом на 9 листопада, без опалення. У Луцькій міській раді та у приміщенні Луцького міськрайонного суду, що на вулиці Лесі Українки, опалення цього сезону ще не вмикали через аварії на тепломережах.

Про це розповів Суспільному у телефонному коментарі повідомив речник ДКП "Луцьктепло" Антон Безносиков.

З його слів, ремонті роботи за адресою Богдана Хмельницького, 19, де знаходиться Луцька міська рада, планують завершити 9 листопада. У приміщенні Луцького міськрайонного суду, що знаходиться на прилеглих вулицях, за адресами Лесі Українки, 23 та Сенаторки Левчанівської, 1, тепла також не має від початку опалювального сезону.

9 листопада ремонтні бригади підприємства працюють на вулиці Теремнівській. Там без тепла будинки № 89, 91, 93, 96. Порив на цій ділянці стався 2 листопада. "Сьогодні мають вже відновити теплопостачання", – зазначив речник тепловиків.

Також почались земляні роботи за адресами Корольова, 8, 10, 12 та Кравчука, 19, але опалення там поки не вимикали. Зі слів Антона Безносикова, тепло у цих будинках відімкнуть, коли робітники дістануться до труби та пориву і зможуть приступити до ремонту.

Наприкінці жовтня також трапилися пориви за адресою Боженка, 40 та 51. Зі слів Антона Безносикова, там одноповерхова забудова. Порив будуть ліквідовувати згодом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не велика біда ,там корупція цих хабарників в мантіях гріє.
Відповісти
Останні новини
Міськрада, кілька будинків і суд у Луцьку – досі без тепла
09 листопад, 2021, 16:23