Патрульна поліція запустила бот-мисливця за наркотиками

Патрульна поліція запустила бот-мисливця за наркотиками
У Телеграмі запрацював чат-бот, який викриватиме збут наркотиків по всій країні. Про це повідомляє Патрульна поліція України.

DrugHunters (мисливці за наркотиками) - офіційний чат-бот від патрульної поліції у месенджері Telegram.

«З його допомогою можна анонімно та в декілька кліків повідомити патрульних про виявлення як наркотичних речовин, так і самих закладників. Скористатись чат-ботом можуть усі громадяни у тих містах, де працює патрульна поліція», - йдеться в повідомленні.

Щоб залишити заявку про можливе місце закладки чи закладника, достатньо відкрити програму у своєму Телеграмі і розпочати діалог.
Після старту розмови потрібно вказати населений пункт, адресу, за якою побачили потенційного зловмисника та опис місця, де на думку заявника може бути закладка (труби, клумба, лавочка тощо).
А для того, щоб правоохоронці швидше виявили закладку, можна надіслати геолокацію й додати фото/відеоматеріали.

Після отримання повідомлення про знахідку або ймовірного закладника, патрульні виїжджатимуть на місце і перевірятимуть інформацію.

У поліції нагадали, що за правопорушення, пов’язані з незаконним обігом наркотичних засобів та психотропних речовин - це відповідальність, яка у залежності від обсягів збуту може бути як адміністративна, так і кримінальна.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.