У Луцьку через пориви на тепломережі без тепла опинилися 14 будинків і дві установи. ВІДЕО

У Луцьку через пориви на тепломережі без тепла опинилися 14 будинків і дві установи. ВІДЕО
У Луцьку станом на 10 листопада опалення відсутнє у 14-ти багатоквартирних будинках, приміщенні суду на вулиці Лесі Українки та будинку культури на вулиці Корольова.

Про це Суспільному повідомив речник державного комунального підприємства "Луцьктепло" Антон Безносиков.

Наразі тривають ремонтні роботи на вулиці Корольова, де через порив тимчасово припинили опалювати два житлових будинки та будинок культури.

Зі слів мешканки будинку на вулиці Корольова, 12 Галини Колошви, батареї у квартирах ледве теплі.

"У нас цілий день опалення майже немає. Включають батареї тільки о 9-ій, 10-ій годині. Зараз відключені", – каже лучанка.

У приміщенні Луцького міськрайонного суду, що знаходиться на прилеглих вулицях за адресами Лесі Українки, 23 та Сенаторки Левчанівської, 1, тепла також немає від початку опалювального сезону.

Лучанка Наталія Хоменко, яка мешкає у будинку на вулиці Лесі Українки, 23 розповіла: квартира прогрівається без тепла на 8-9 градусів, тож, аби зігрітися, доводиться вмикати газові конфорки, тепло одягатися та вкриватися кількома ковдрами.

"Холод такий, що неможливо. Хіба це життя? Де тільки я не дзвонила, всі контори обдзвонили й у всіх різні відповіді", – зазначила лучанка.

Тепло не подавали через порив на тепломережі, – зазначив речник "Луцьктепла" Антон Безносиков.

"Сьогодні (10 листопада – ред.) плануємо виконати підготовчі роботи, завтра розпочати земляні роботи, і можливо навіть завтра зможемо відновити послугу", – додав Антон Безносиков.

Працівники Луцьктепла відмовились коментувати ситуацію на тепломережі. Упродовж дня 10 листопада комунальники ліквідовують аварійні джерела витоку на розі вулиць Корольова та Цукрової.

"Наразі там виконано усі підготовчі, усі земляні роботи і тривають роботи із заміни аварійної ділянки трубопроводів. Сьогодні 100 % замінимо щонайменше одну трубу, щоби на вечір відновити послугу. І швидше за все, завтра продовжаться роботи з заміни другої труби", – додав речник "Луцьктепла".

Усього в Луцьку, зі слів Антона Безносикова, наразі ліквідовують п'ять поривів на тепломережах. Тепло подаватимуть поступово після завершення ремонтних робіт. Як розповіла Суспільному чергова синоптикиня Леся Пасічник, упродовж тижня в місті вночі очікується зниження температури до п'яти градусів морозу, вдень – від восьми до 11 тепла.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку через пориви на тепломережі без тепла опинилися 14 будинків і дві установи. ВІДЕО
10 листопад, 2021, 17:10