У Луцьку на Завокзальному ринку не вийшли на роботу 200 невакцинованих підприємців

У Луцьку на Завокзальному ринку не вийшли на роботу 200 невакцинованих підприємців
У Луцьку на Завокзальному ринку станом на 10 листопада не працюють 200 осіб, котрі наразі не мають документа про вакцинацію. Усього на ринку працює понад півтори тисячі людей.

Про це розповіла Суспільному голова ГО «Волинська організація приватних роботодавців торгівлі та комерційної сфери» Тетяна Іовенко.

З її слів, щепилися проти коронавірусу 65% працівників. Окремі продавці та підприємці, котрі запланували вакцинуватися найближчим часом, зачинили кіоски та не вийшли на роботу.

Частина Завокзального ринку огороджена – для відвідувачів відкрили два входи. 10 листопада поліцейські, працівники Держпродспоживслужби та ОДА провели перевірку щодо дотримання вимог роботи підприємців в умовах «червоної» карантинної зони.

Серед вимог, на котрі звертали увагу – соціальна дистанція, тимчасова розмітка, наявність дезінфекторів та захисних масок, – повідомила заступниця начальника управління ОДА Олена Божкова.

Як зазначив фахівець відділу Держпродспоживслужби в області Роман Писик, на Завокзальному ринку під час перевірки зафіксували сприятливу ситуацію.

«Люди перебувають у масках, тобто фактичних порушень не має. Підприємці реагують на зауваження нормально. Якщо є якісь порушення, то усувають на місці. Грубих порушень немає», – зазначив посадовець.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Найліпша вакцина - це "Фейковак". Має найпростіший хімічний склад - 0,85% розчин NaCl у воді для ін'єкцій. Не заражає грипом, не має ніяких побічних ефектів, не викликає тромбозу та міокардиту. Вакцинуватися "Фейковаком" можна щоденно, незалежно від віку та наявних хвороб.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку на Завокзальному ринку не вийшли на роботу 200 невакцинованих підприємців
11 листопад, 2021, 11:50