Стартувало будівництво другої черги ЖК «StyleUp»: особливості та ціни*

Стартувало будівництво другої черги ЖК «StyleUp»: особливості та ціни*
Забудовник «Континіум Девелопмент» розпочав зведення другої черги свого першого на Волині житлового комплексу – «StyleUp».

Третій та четвертий будинки комплексу мають намір збудувати за півтора року. Натомість деякі власники квартир у перших двох планують зустріти 2022 рік вже у власних домівках.

Що наразі відбувається на будівництві, які особливості матиме друга черга та який прогноз щодо цін на нерухомість, розповіли безпосередньо на локації та у відділі продажу ЖК «StyleUp».

Перед тим, як розпочати будівельні роботи, до площі забудови підвели необхідні комунікації і облаштували дорогу, укріпивши шляхи для проїзду важкої техніки. Далі ж викопали котлован, з яким зараз і працюють. До снігу та сильних морозів будівельникам головне встигнути облаштувати фундаментні палі. Наступні етапи роботи зможуть виконувати і у морозну погоду.

У відділі продажу ЖК «StyleUp» зауважують, що хоч будівництво лише стартувало, квартирами третього та четвертого будинків вже цікавляться покупці. Адже мають якісний орієнтир – вже здану в експлуатацію першу чергу комплексу.

Директорка з маркетингу «Континіум Девелопмент» Наталія Звягіна наголошує на принциповій позиції керівництва компанії-забудовника: друга черга має бути такою ж якісною, як і перша. Будівельні матеріали, попри суттєве збільшення собівартості, не здешевлюватимуть. Більше того, третій та четвертий будинки матимуть і певні переваги. Найперше – локація: друга черга ЖК «StyleUp» – далі від дороги, з одного боку – поруч перший та другий будинки комплексу, з іншого – зелена зона з хвойними та листяними деревами, яку не мають наміру забудовувати.

Будинки другої черги, на відміну від перших двох чотирьохповерхівок, матимуть 5 поверхів. Їх облаштують якісними та комфортабельними ліфтами зі стильними скляними дверима.

Крім того, нові будинки матимуть усі переваги перших двох: вільне планування у квартирах, теплий монтаж вікон, електричне опалення, гарантоване паркомісце, гарну, затишну і безпечну прибудинкову територію із велосипедними доріжками, зоною для барбекю, дитячим майданчиком тощо. Для тих, хто обере квартиру на перших поверхах, перевагою стане і чимала тераса.



Щодо планувальних рішень, то у другій черзі через запит від покупців вирішили додати квартири із меншим метражем (від 37 метрів квадратних).

Для тих, хто потребує дуже просторого помешкання, залишається можливість об’єднання квартир. Із двох чи навіть трьох квартир можна створити одну, об’єднавши їх у площу до 150 метрів квадратних. Тож, у ЖК «StyleUp» підберуть квартиру і для індивідуального проживання, і для пари без дітей, і для великої сім’ї. Більше того, пропонують індивідуальні умови оплати, залежно від можливостей конкретного покупця.

Наразі квадратний метр у перших двох будинках ЖК «StyleUp» коштує 20 тисяч гривень. Тут залишилося лише декілька непроданих квартир. Вартість квадратного метра у третьому і четвертому будинках, будівництво яких розпочали, – 22 тисячі гривень.

Щоправда, через те, що ринок диктує певні умови, вже з початку 2022 року у ЖК «StyleUp» прогнозують підняття цін. Зросте вартість житла як у першій, так і у другій чергах.

«Ми максимально відтягуємо підняття цін за рахунок раніше отриманих авансів, за рахунок того, що ставимо постачальників у жорсткі договірні умови тощо. Але ринок, на жаль, диктує нам свої умови. Собівартість усього, з чим ми працюємо, дорожчає. Ціни треба було піднімати ще раніше , але позиція керівництва – триматися до останнього, але не працювати в мінус», – зауважує Наталія Звягіна.

Тож тим, хто планує купувати житло, радять встигнути зробити ще до кінця року.

Більше того, у ЖК «StyleUp» стартує акція під «чорну п’ятницю». У листопаді тут пропонують знижку 700 гривень на кожному квадратному метрі. Розповісти деталі акції та прорахувати знижку можуть у відділі продажу.

Крім цієї короткотермінової акційної пропозиції, забудовник на постійній основі пропонує своїм покупцям рік розтермінування на вже здані в експлуатацію квартири та до 36 місяців – на житло на етапі будівництва. Перший внесок – від 10%.

Умови придбання квартир у ЖК «StyleUp» у відділі продажу можуть підібрати й індивідуально. Зокрема, аби покупцеві було максимально комфортно у фінансовому плані, забудовник може скоректувати перший внесок, щомісячні платежі та час для розтермінування.

Детальну інформацію про ЖК «StyleUP» можна дізнатися у відділі продажу безпосередньо біля будинків комплексу на вулиці Рівненській або у відділі продажу, що на вулиці Сухомлинського, 1 (1-ий поверх ТРЦ «ПортСіті»). Або ж за номером телефону: +38 (067) 220 00 35.







Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Стартувало будівництво другої черги ЖК «StyleUp»: особливості та ціни*
17 листопад, 2021, 09:05