Чому брудну куртку, пальто чи пуховик варто віддати до екопральні і як це зробити у Луцьку*

Чому брудну куртку, пальто чи пуховик варто віддати до екопральні і як це зробити у Луцьку*
Кожен з нас знає, як важко прати куртки, пуховики та пальта в домашніх умовах. Такі речі дуже примхливі. Один раз не так виправ – можна вважати, що річ вже зіпсована. Аби уникнути проблем, варто скористатися послугами пральні.

Однак, багато хто боїться звертатися у пральні, адже вважає, що це дорого та небезпечно через хімічні засоби. Єдина у Луцьку екопральня «ОДІДО» впевнено розвіює ці стереотипи. У пральні для клієнтів пропонують швидкий сервіс (зможете отримати річ вже за 24 години), безпечні та сертифіковані європейські екозасоби, професійну дезінфекцію, швидку доставку та доступні ціни.

Керівниця екопральні «ОДІДО» Людмила Юсюк розповіла для Інформаційного агентства ВолиньPost, що послуги є максимально доступними та вигідними для кожного, а ціна залежить від ваги речей.

Варто зазначити, що користуватися послугами екопральні економніше, аніж прати вдома. Адже комунальні послуги коштують недешево. До того ж, за день може бути кілька циклів прання.

«Прати речі на вагу у нас значно вигідніше. Зважаючи на те, що пральна машина може не виполоскати речі так, як потрібно. Якщо річ ще суттєво пахне пральним порошком, значить вона невиполоскана. Від цього можуть виникати алергії. До того ж, велику кількість речей потрібно десь сушити. Тому краще скористатися нашими послугами», - каже Людмила Юсюк.



Також клієнти екопральні «ОДІДО» можуть отримати накопичувальну картку. Після реєстрації вам повернуть 50 гривень від першої покупки. Від кожної наступної - від 5% до 15% від суми. Це дуже вигідно, адже навіть економія у кілька гривень після кожного прання буде дуже відчутною.

Важливо, що для прання та дезінфекції компанія принципово використовує лише екологічні засоби з Італії та Німеччини, які не мають запаху, кольору та не викликають алергії. Також встановлені система очистки та пом’якшувачі для води, які забирають усі метали, жовтизну тощо. Є випадки, коли використовують і хімічні засоби теж, коли, до прикладу, не можуть вивести складну пляму.



Людмила Юсюк зазначає, що для працівників екопральні «ОДІДО» дуже важливо, аби процес максимально відповідав гігієнічним нормам, тому речі кожного клієнта перуть в окремій машинці. Навіть якщо, наприклад, від однієї людини - тільки один рушник.

«Ми стежимо за гігієною. Нам хочеться надавати нашим клієнтам справді якісні послуги. Часто клієнти, які зверталися до нас один раз, потім приходять ще і ще. Згодом рекомендують нас своїм знайомим. Це нас дуже радує», - говорить керівниця екопральні «ОДІДО».



Речі після прання мають гарний вигляд. Машинка пере, дезінфікує, потім знову пере та полоще. Після прання усі речі сушать та, якщо клієнт хоче, прасують. Після виконаного замовлення обов’язково проводять дезінфекцію.



Екопральня «ОДІДО» співпрацює із дитячими садочками, приватними клініками, заводами, готелями, салонами краси, барбершопами, масажними кабінетами тощо.

Людмила Юсюк зауважує, що зараз багато клієнтів привозять до екопральні «ОДІДО» зимові речі: куртки, пальта, пуховики. За її словами, їх дуже легко зіпсувати під час прання вдома.

«Пальта, куртки, пуховики дуже складно прати вдома. Звичайна пральна машина не виполоще їх так, як потрібно. Також верхній одяг потрібно десь сушити. Наповнення може збитись, зім’ятись. Це вже ніяк не вийде виправити», - розповідає вона.



Прання верхнього одягу вартуватиме від 100 гривень за кілограм.

Також, за словами Людмили Юсюк, зараз у екопральні «ОДІДО» наразі є попит і на прання літніх речей: «Літній сезон вже закінчився. Люди привозять сорочки, футболки, піджаки тощо. Адже, якщо ці речі не попрати, вони будуть жовтіти. Є люди, які були у так званих пізніх відпустках, і також привозять речі».



Керівниця екопральні «ОДІДО» каже, що більшість клієнтів звертаються вже після того, як не змогли вивести пляму в домашніх умовах. Однак, Людмила Юсюк рекомендує за можливості одразу звертатися до пральні.

«Більшість клієнтів приходять до нас, коли самі не змогли вивести пляму чи ще щось. Вони беруть ацетон, засоби для зняття лаку, чим остаточно псують річ. Тоді вже навіть ми не зможемо це виправити. Тому раджу одразу звертатися до нас», - запевняє Людмила Юсюк.



До того ж, екопральня «ОДІДО» надає послуги з дрібного ремонту одягу.

«Наприклад, розрив до 10 см ми просто підшиваємо і це входить у вартість прання. Також можемо замінити фурнітуру чи зашити велику дірку, тоді вже обговорюємо вартість швейних послуг з клієнтом. Все залежить від тканини та складності роботи», - додає Людмила Юсюк.



Якщо клієнт не може сам привезти речі до прийомного пункту, екопральня «ОДІДО» пропонує доставку. Тому ви можете замовити послуги прання та доставки одягу, не виходячи з дому. Виїзд в межах міста безкоштовний при вартості замовлення на суму від 500 гривень.

Чисті речі ви отримаєте вже за 24 години.

Режим роботи екопральні «ОДІДО»:
Понеділок - п'ятниця: з 8 до 20 години.
Субота: з 9 до 15 години.

Адреси:
прийомний пункт - вулиця Дубнівська, 15.
пральня - вулиця Дубнівська, 18.

Контактні номери: 050 551 10 07, 067 199 00 29, 066 573 12 42

Фейсбук: https://www.facebook.com/odidolutsk/.
Інстаграм: https://www.instagram.com/odidolutsk/.













Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чому брудну куртку, пальто чи пуховик варто віддати до екопральні і як це зробити у Луцьку*
15 листопад, 2021, 09:00