У луцькій лікарні, де лежать ковідні хворі, зникло електропостачання

У луцькій лікарні, де лежать ковідні хворі, зникло електропостачання
Через аварію на мережі у Луцькій центральній районній лікарні, яка надає допомогу хворим із COVID-19, у тому числі й реанімаційним, орієнтовно на 40 хвилин зникло електропостачання.

Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини розповів головний лікар медичної установи Сергій Коновал.

З його слів, протягом 40 хвилин і справді припинилося електропостачання до лікарні, утім на здоров’ї пацієнтів це не позначилося, оскільки відразу спрацювали генератори.

«Аварія була в місті, через це на деякий час справді зникло світло. Але у нас є свій генератор, кисневі балони, які ми відразу підключили. Всі хворі живі, ніхто не постраждав. Продовжуємо лікування», – прокоментував медик.

Натомість у пресслужбі ПрАТ «Волиньобленерго» повідомили, що станом на 12:00 годину електропостачання у лікарні повністю відновили.

Нагадаємо, у Волинській області вже 10 лікарень, які надають допомогу хворим з коронавірусом. Це Волинська обласна клінічна лікарня, Волинська обласна інфекційна лікарня, Луцька міська клінічна лікарня (інфекційний шпиталь при пологовому будинку), Ковельське ТМО, Володимир-Волинська лікарня, Волинське обласне територіальне медичне об’єднання захисту материнства і дитинства, Камінь-Каширська районна лікарня, Любомльське територіальне медичне об’єднання. Від 4 жовтня 2021 року до цього списку включили ще Луцьку і Маневицьку райлікарні, оскільки Камінь-Каширська районна лікарня завантажена найбільше.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У луцькій лікарні, де лежать ковідні хворі, зникло електропостачання
12 листопад, 2021, 12:24