У лучанина вилучили арсенал незаконної зброї

У лучанина вилучили арсенал незаконної зброї
У правоохоронців були підстави вважати, що чоловік причетний до незаконного зберігання зброї, відповідно, за ухвалою суду, відбулися обшуки за місцем проживання та в автотранспорті 55-річного фігуранта.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Санкціоновані обшуки провели оперативники Головного управління Національної поліції спільно зі слідчими Луцького районного управління сьогодні, 12 листопада, у Луцьку.

Під час слідчих дій у лучанина виявили та вилучили пістолет-кулемет та дві гвинтівки без відповідних документів, п’ять штик-ножів, руків’я з приладом та комплектуючі до зброї. Усе це скерували на необхідні експертизи до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Триває досудове розслідування, розпочате за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Мова йде про зберігання, придбання, передачу чи збут вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу. За незаконну діяльність зловмисникові загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.